Octubre 2017 Scandinavia Girona

Octubre 2017 Scandinavia Girona

Scandinavia a la Fira de Mostres de Girona 2017
Scandinavia a la Fira de Mostres de Girona 2017

Aquest any 2017 tamb√© estarem a la FIRA DE MOSTRES DE GIRONA del 28 d’octubre a l’1 de novembre, amb AEEG, amb moltes sorpreses i et regalarem un globus ūüėČ

 

 

Promocions a partir de l’1 d’octubre de 2017 a Scandinavia Girona.

  • Descomptes del 25% a totes les sessions de L√†ser de D√≠ode fins al¬† 31 d’octubre del 2017.
  • Nou tractament facial D-WHITE.¬†¬†Despigmenta,¬† il¬∑lumina i aclareix el teu rostre.¬† T’oferim diferents sessions per aix√≠ poder tractar les taques produ√Įdes pel sol i¬† l’edat. Tractament de¬†5 Sessions D-WHITE per ¬†225‚ā¨, tractament de 10 sessions D-WHITE per 450‚ā¨, on inclou una higiene facial.
  • Programa¬†HIGHTECH.¬†¬†Consisteix en un total de 15 sessions¬† a¬†699‚ā¨ on els tractaments corporals s√≥n combinats, per aix√≠ poder obtenir millors¬† i bons resultats corporals i saludables.

DETOXFUM, la vida té més bon gust
DETOXFUM, la vida té més bon gust

El dia 3 d’octubre a partir de les 10:00 del mat√≠ vindr√† a el nostre centre Tati Cortes¬†(psic√≤loga i psicopedagoga)¬† amb el programa DETOXFUM. Si vols deixar de fumar¬†i no has trobat la soluci√≥, ella et proporcionar√† les millors eines per aconseguir-ho.

Nutricionista: La base de la teva bellesa interior i exterior
Nutricionista: La base de la teva bellesa interior i exterior

Joan Maj√≥ √©s el¬† nutricionista que¬† col¬∑labora amb nosaltres. El dia¬†5 d’octubre vindr√† al nostre centre. Si tens uns mal h√†bits alimentaris¬†o simplement vols mantenir una dieta equilibrada i saludable, ell et proporcionar√† les¬†¬†millors¬†solucions¬†adequades per a tu.

Curs Iniciació al Reiki
Curs Iniciació al Reiki

Iris Sala √©s la terapeuta de medicina energ√®tica. El dissabte dia 14 d’octubre al mat√≠,¬†vindr√† al nostre centre a realitzar un curs d’iniciaci√≥ de¬†¬†REIKI¬† per¬†65‚ā¨.¬† Si t’agradaria¬†viure l’experi√®ncia d’aprendre-ho, no dubtis en posar-te en contacte per agafar la teva pla√ßa.

CURSAdelaDONAGIRONA
CURSAdelaDONAGIRONA

segona edició de concurs de Fotografia de la cursa de la dona

envieu la foto a info@cursadeladonagirona.com

amb l’assumpte: ‚ÄúConcurs de Fotografia‚ÄĚ

abans del 6 d’octubre del 2017

@4acursadeladona
#scandinaviagirona #2oconcursdeforografia #scandinaviapremis  #elmeumonet

 

 

 

 

 

També col·laboren amb nosaltres especialistes com MentalWellness (psicòloga), TrainingWellness( coaching personal), FisioWellness(fisioterapeuta) i BeautyWellness (imatge personal). Contactar per més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *