Scandinavia NADONS4D ECOGRAFIA4D

Nadons4D Ecografia4D

NADONS4D ECOGRAFIA4D emocional i botiga de Regals per a Nadons

Les ecografies que realitzem en Nadons4d són emocionals (no diagnòstiques) però per poder oferir-te un
servei de qualitat, tot nostre personal es Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic (TSID / TER) amb
àmplia experiència en el sector. L’ecografia emocional és la nostra passió i il·lusió. El nostre Objectiu és proporcionar imatges de tu nadó que té emocionen a tu i els teus.

Per Això comptem amb un equip humà i Especialitzat que faran tot el procés més fàcil.

A més, no només ens centrem en l’obtenció d’imatges sinó també en super gravació i sumi posterior presentació.

La nostra filosofia es basa en l’excel·lència, tant en qualitat d’imatge com en atenció al client.

L’ecografia4d es pot realitzar des de la setmana 15/16 per a la determinació de sexe i Fins a la setmana 32 d’embaràs, sent les millors setmanes de visualització del nadó entre la setmana 25/30.

No es perdi la meravellosa experiència de veure la careta de super nadó, sobre gestos i somriure. A més diem super pes i escoltem sumi cor.

Realitzem ecografia4d a domicili a les províncies de Girona i Barcelona. Es tracta d’una sessió de 30/45
minuts on el nostre ecògraf d’última generació es connecta a super televisor i es van obtenint fotos i vídeos i
es Gravem en usb que es facilitarà als futurs pares juntament amb una cistella de regal. No hi ha límits d’acompanyants en el domicili podent compartir aquest moment tan especial són familiars i amics.

Realitzem ecografia4d al centre mèdic Illa de Salut a (Sils) Girona. Es tracta d’una sessió de 20 minuts on és Gravem vídeos i fotos en un CD + cistella de regal. Fins a 4 acompanyants.

Tota la informació de Nadons4d Ecografia4d

Les preguntes més freqüents:

 1. Què és una ecografia?
  L’ecografia és una tècnica no invasiva de diagnòstic per imatge que permet la visualització mitjançant l’obtenció d’imatges bidimensionals o tridimensionals de diferents òrgans i teixits tous del cos humà i d’alguns animals.
  El principi bàsic de funcionament es basa en l’emissió d’ones sonores d’alta freqüència (no audibles per l’ésser humà) mitjançant un transductor o sonda, el qual posteriorment capta el rebot d’aquestes ones (ecos) un cop han interaccionat amb les estructures del cos. El transductor registra els ecos rebuts i els envia a l’ordinador, el qual processa les dades i permet la visualització de la imatge final en un monitor.
  Simplificant: l’ecografia transforma ones de so que reboten (ecos) en imatges.
  Aquesta tècnica és totalment indolora i no és perjudicial ni per a la mare ni el nadó.
 2. Què és l’ecografia 3d i 4d?
  L’ecografia 3D ens permet visualitzar el fetus amb imatges en tres dimensions i en temps real. És la forma més fidedigna de poder veure al nostre nadó abans del seu naixement.
  L’ecografia 4D és la suma de la tercera dimensió (3D) i el moviment en temps real, la qual cosa es pot gravar en format de vídeo. Les dues tècniques ecogràfiques són igualment segures que l’ecografia 2D convencional.
 3. Què podem veure durant l’ecografia?
  Podem observar gran part de la seva anatomia: braços, cames, dits, caixa toràcica, cara i fins i tot cor, i pot també escoltar els seus batecs. També es pot determinar el sexe del nadó a partir de la setmana 16 o 17. Tot això tant en 2D i en volum 3D i 4D (vídeo).
  Ara també vam determinar el pes aproximat del nadó (mesurament no diagnòstica).
 4. Quina tecnologia apliquem?
  Fem servir un ecògraf portàtil d’última generació certificat per GE Healthcare (General Electric).
 5. Qui realitza les ecografies?
  Per poder oferir-te un servei de qualitat, tot el nostre personal és Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic (TSID / TER) amb àmplia experiència en el sector. Les ecografies que realitzem a Nadons4d són emocionals (no diagnòstiques).
 6. Per què Nadons4d i no altres?
  L’ecografia emocional és la nostra passió i il·lusió. El nostre objectiu és proporcionar-te imatges del teu bebè que t’emocionin a tu i als teus. Per això comptem amb un equip humà i especialitzat que no et defraudarà. A més, no només ens centrem en l’obtenció d’imatges sinó també en la seva gravació i la seva posterior presentació.
  La nostra filosofia es basa en l’excel·lència, tant en qualitat d’imatge com en atenció al client.
 7. Per què a domicili?
  Perquè per a nosaltres la teva comoditat i benestar és fonamental, ens desplacem a la teva llar, al dels teus pares, a qui prefereixis i en companyia dels teus podràs gaudir d’un record d’un moment inoblidable.
  I no hauràs de preocupar-te de res, nosaltres disposem de tot el material necessari per realitzar les sessions.
 8. Quants acompanyants puc portar?
  Els que tu decideixis no hi ha límit.
 9. Necessito preparació d’algun tipus per a realitzar la sessió ecogràfica?
  No hi ha cap tipus de restricció d’aliments ni begudes.
  L’únic factor important a recordar és que no cal posar-se crema a la zona abdominal 24/48 hores abans de l’ecografia, ja que podria dificultar l’obtenció d’imatges.
 10. Què setmanes d’embaràs són les millors per obtenir bones imatges?
  A partir de la desena setmana ja podem observar un embrió d’aspecte humà.
  No obstant això, el període més adequat és el comprès entre les setmanes 25 i 28 de gestació però és possible fer-ho fins a la setmana 31 o 32 com a màxim. De la setmana 32 en endavant, la quantitat de líquid amniòtic sol ser insuficient per a l’adequada obtenció de bones imatges. També el fetus és més gran i si està en una posició cefàlica o mirant cap a la columna de la mare hi ha menys possibilitats que es pugui moure.
 11. Podeu assegurar que obtindreu bones imatges del meu nadó?
  No. Hi ha diversos factors que dificulten o impossibiliten veure la cara i trets del nadó. Aquests poden ser: posició del fetus, quantitat de líquid amniòtic, greix i musculatura abdominal, miomes uterins, tipus de pell … En moltes ocasions, sobretot en el tercer trimestre de l’embaràs, els nadons adopten una posició cefàlica dins de l’úter matern i la seva careta es troba mirant cap a la columna de la mare, la qual cosa ens impossibilita veure-li la cara gairebé des de qualsevol angle. El que sí que et garantim és que posarem tots els mitjans i farem tot el possible per oferir-te el millor servei.
 12. Què passa si no podem veure bé la cara del nadó?
  Si el teu bebè es troba en una posició inadequada o l’ecografia es veu limitada per les causes anteriorment esmentades i ens impedeix veure-li bé la cara, s’oferirà la possibilitat de realitzar una altra sessió al domicili amb un cost addicional en concepte de desplaçament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *