Aquest estiu enamora't del teu cos

Scandinavia, estètica girona

Tardor 2018 i enamora’t del teu cos

Com funciona el Làser Díode Setembre 2018 40%
Com funciona el Làser Díode Setembre 2018 40%

Depilació de Làser de Díode al setembre al 40%

Vine a la teva estètica a Girona i aprofita aquest setembre el 40% de descompte a totes les sessions de depilació Làser amb el millor sistema per depilació permanent com és el Làser de Díode.

Què és la depilació de Làser de Díode?

També tenim aquest agost dues ofertes:

Què li demanes a la teva estètica de Girona?

Tractaments Corporals

Tractaments Corporals Scandinavia
Tractaments Corporals Scandinavia

Vols reduir centímetres? Tractaments manuals o amb les últimes tecnologies mèdico-estetiques, per adaptar-nos a les teves necessitats: Tractaments Reafirmants, Reductors, Remodeladors. També hi ha Tractaments de benestar o Wellness. Amb la millor tecnologia: Cyclone, HIFU, CRS, LPG, Cavitació, Termoterapia, Presoterapia, Crioterapia, Radiofreqüència, Electroestimulació, Infrarrojos.

Tractaments Facials

Tractament Facials Scandinavia Girona
Tractament Facials Scandinavia Girona

Deixa que el teu rostre par-li per tu, amb Recuperació Cel·lular, Vitamina C, Oxigen, Despigmentant, Antiaging. Amb aparatologia i producte per casa. Redensificador de la pell i l’activació de col·lagen, dermaroller, mesoteràpia virtual, LPG Facial Endermolift, amb lo més fonamental la neteja de cutis, per hidratar la teva pell.

Fotodepilació Làser de Díode

Com funciona el Làser Díode Setembre 2018 40%
Com funciona el Làser Díode Setembre 2018 40%

Tria la zona a realitzar: Cames senceres i peus, 1/2 cames, zona púbica, engonals, aixelles, línia alba, braços i mans 1/2 Braços i mans, zones facials, llavi superior, esquena i clatell, abdomen, pit i espatlles, gluti, lumbars. Mirar els preus de pack d’estètica per aprofitar les ofertes. Més que una estètica Girona.

Serveis Tradicionals Estètics

Depilacions Cera, Tractaments d’ungles i cura de mans amb manicura i peus amb pedicura, Maquillatges, MassatgesDrenatges, Reflexologia,  Peelings, CuppingRituals.

Depilacions amb Cera: Tant pot fer-la en freda com en calenta, i les zones a realitzar: Llavi superior, celles, orelles, nas, aixelles, engonals tan normals, brasileres i integrals, braços, 1/2 braços, cames, 1/2 cames, esquena, abdomen, pit, gluti, línia alba. Mirar els preus de pack per aprofitar les ofertes.

Manicura i Pedicura: Tenim serveis per la cura de les teves mans i peus com són: Manicura, pedicura, esmaltar, esmaltar semi permanent, retirar esmalt permanent, tallar i llimar manicura exprés i diverses decoracions.

Maquillatge: Tenim tres serveis de maquillatges: el Bàsic o diari, el de nit, i de núvies o celebracions especials.

Altres Tractaments estètics

Vols saber tota la nostra tarifa?

més que una estetica girona, el teu espai de benestar Scandinavia.

Estètica Girona

▷【O⭐🥇❤✅⛔✌⚡✨↑O】 ◁

✅ Scandinavia: El teu espai de bellesa i benestar on gaudiràs de la millor versió de tu. Serveis d’estètica a Girona: Tractaments Corporals, Tractaments Facials, Fotodepilació Làser de Díode, Serveis d’estètica tradicional, serveis mèdic-estètics. ✅ El teu centre d’estètica a GIRONA ciutat ✅

Resum
Tractaments mèdic-estètics
Puntuació d'usuari
4.5 based on 12 votes
Tipus de servei
Tractaments mèdic-estètics
Nom del proveïdor
Scandinavia,
Francesc Ciurana, 22 Entl 1a,Girona,Catalunya-17002,
Telephone No.+34 972 427 286
Àrea
estètics
Descripció
Tractaments Estètics a Girona Scandinavia El teu espai de bellesa i benestar on gaudiràs de la millor versió de tu. Serveis principals d'estetica a Girona: Tractaments Corporals, Tractaments Facials, Fotodepilació Làser de Díode, Serveis d'estètica tradicional, altres serveis mèdic-estètics, entre altres serveis. La teva estètica a Girona.