Promoció Abril Depilació Làser Girona

Benvinguda Abril, prepara l’estiu 🕶

Li donem una càlida benvinguda al mes d’Abril! Els carrers s’omplen de colors, tornen les ganes de terrassa, el sol comença a despertar, se senten més cants d’ocells… i comencem a preparar-nos per l’estiu que s’aproxima.

Scandinavia Girona serà el teu aliat! Et presentem un conjunt de promocions que faran que “l’operació biquini” sigui fàcil i inclòs agradable, ja que podràs gaudir de #elmeumoment

Promoció Abril Depilació Làser Girona Scandinavia
Promoció Abril Depilació Làser Girona Scandinavia

S’acosten els dies de barbacoa, de vestits, de passejos per la costa, s’acosten les ganes de platja i de lluir un cos lliure de pèl.
Fart/a de calcular les vacances per depilar-te? De les irritacions posteriors a la cera? De tot i anar ben depilat/a, no estar suau com voldries? Deixa que tot això formi part del passat i atreveix-te amb la depilació amb Làser Díode! Ràpida, pràcticament indolora i amb uns resultats increïbles!

Tant si has de començar el tractament per a l’eliminació del pèl, com si ja has fet sessions i ara només necessites un repàs, podràs gaudir d’una exclusiva promoció en depilació Làser Díode a Scandinavia Girona!

Promoció Abril Depilació Làser Girona
Promoció Abril Depilació Làser Girona

Els 4 packs TOP VENTES de Scandinavia Girona, els que millor us funcionen i els més complets, ara un preu immillorable!

PACK ENGONALS + PUBIS + AIXELLES= 35€ (abans 59€)
PACK ½ CAMES + ENGONALS + PUBIS + AIXELES= 45€ (abans 79€)
PACK CAMES + ENGONALS + PUBIS + AIXELLES= 55€ (abans 99€)
PACK ABDOMEN + ESQUENA= 55€ (abans 99€)

Cyclone El Remodelador Corporal Promoció Abril
Cyclone El Remodelador Corporal Promoció Abril

L’altra gran preocupació generalitzada sol tenir a veure amb el nostre cos. Aquells quilets que arrosseguem des de nadal, el pantaló que ara va més just o simplement aquella cel·lulitis que pràcticament ens acompanya a tots/es. A vegades el nostre dia a dia no ens permet cuidar-nos i dedicar el temps que necessita el nostre cos. Et proposem un tractament amb el qual podem treballar pràcticament qualsevol part del cos i es pot aplicar en tots els tipus de greix i/o cel·lulitis. Encara no has provat Cyclone? Amb aquesta promoció no tindràs excusa!

PACK CYCLONE 5 SESSIONS = 460€ , abans 560€ (estalvia’t 100€)
PACK CYCLONE 10 SESSIONS = 696€ , abans 996€ (estalvia’t 300€)

Amb un sol tractament treballa 5 tecnologies diferents! i a més cada sessió combinada amb pressoteràpia per accelerar l’eficàcia del tractament!

Cyclone és l’única plataforma que combina 5 tecnologies distribuïts en 3 capçals diferents, de forma que es poden combinar en funció de l’objectiu de cada client.

I si vols preparar la pell amb vitamina c+?

Regala Tractament Vitamina C+ Facial Girona
Regala Tractament Vitamina C+ Facial Girona

#depilaciolasergirona #tractamentscorporalsgirona #vitaminacgironaDeixa un comentari