Què és l’LPG Promoció setembre 2018

Benvingut setembre. Temps de novetats

S’acaba l’estiu, els dies llargs i les nits a la platja. Entrem al mes de SETEMBRE i a Scandinavia estem que no parem i tornem de la manera més forta, amb noves promocions!

Aquest mes de Setembre torna el remodelador corporal, la promoció del pack de LPG Remodelador 10 sessions per…

199€ (abans 288€).

Què és l’LPG?

Actualment es tracta d’una de les millors tècniques per eliminar la cel•lulitis, ja que tracta de forma localitzada i específica el greix resistent a les dietes i a l’exercici físic. L’PG Remodelador compta amb més de 25 anys d’experiència i és líder mundial en el tractament de teixits conjuntius, i és avalada per assajos clínics i diferents estudis científics que n’aproven la seva eficàcia.

En què consisteix i què millora LPG?

La seva tècnica consisteix en la mecanització del teixit conjuntiu a través d’un capçal d’alta tecnologia que a través d’un sistema de vacumteràpia i diferents rodets realitza un massatge profund a la pell i al teixit subcutani. D’aquesta manera aconseguim reduir la cel•lulitis i els problemes de greix localitzat en les diferents àrees corporals com poden ser els braços, esquena, abdomen, malucs, natges i cuixes.
A part de millorar l’aspecte de la teva pell i reduir volum i cel•lulitis, relaxa’t amb LPG, ja que tindràs la mateixa sensació d’un massatge relaxant, treballant també la musculatura i a l’hora aportant-li oxigen. I a més a més, millora la sensació de cames pesades, la circulació sanguínia i el drenatge limfàtic, de manera que eliminaràs tota la retenció de líquids i toxines del teu metabolisme.

Com puc saber que aquest tractament em pot donar bons resultats del LPG?

Què és l’LPG Promoció setembre 2018
Què és l’LPG Promoció setembre 2018

A Scandinavia sempre et recomenarem realitzar un assessorament corporal totalment gratuït amb la directora del centre. Amb aquest diagnòstic podrem valorar si el tractament s’adapta a tu, ja que sempre voldrem que a part d’obtenir uns bons resultats, trobis el teu moment i la teva millor versió, amb relax i benestar.

Prum, prum!! I no podia faltar la promoció en depilació làser de díode. Durant el mes de setembre gaudeix del 40% de descompte en totes les zones, agafa les sessions que vulguis per tu o per regalar i oblida’t del pèl!

Com funciona el Làser Diode?

Com funciona el Làser Díode Setembre 2018 40%
Com funciona el Làser Díode Setembre 2018 40%

La depilació Làser de Díode és un mètode de depilació que es basa en l’eliminació del pèl de forma permanent mitjançant l’emissió lumínica del làser, per tant, és un tipus de fotodepilació o depilació làser. A Scandinavia Girona som pioners en incorporar una de les tecnologies més innovadores i efectives del mercat: El Làser Díode.

Si tens la pell morena es pot fer Làser Diode?
Un dels grans avantatges del làser díode és que es pot realitzar durant i després de l’estiu amb la pell bronzejada, s’ha acabat de deixar les sessions a mitges durant els mesos d’estiu i llavors haver de tornar a arrencar, per tant gaudeix d’una pell suau durant tot l’any. A més pots agafar cada zona per separat o aprofitar els packs que ja tenim muntats amb les zones més comunes.

Làser Díode Pack Engonals i Aixelles 59€ ara 35,40€
Làser Díode Pack 1/2 Cames amb Engonals i Aixelles 79€ ara 47,40€
Làser Díode Pack Cames Senceres amb Engonals i Aixelles 99€ ara 59,40€
Làser Díode Pack Abdomen i Esquena 99€ ara 59,40€

I això no és tot!! S’acaba l’estiu, la platja, i amb ell el nostre bronzejat. L’acció del sol durant l’estiu no només ens dóna aquest color que a tots ens agrada i ens fa sentir millor, aquesta pigmentació que generem a l’estiu també fa que acumulem més quantitat de cèl•lules mortes, creant una hiperceratosi, o inclús una deshidratació de la pell. És per això que entenem que és el moment de cuidar la nostra pell per tal de regenerar-la i mantenir un color de pell homogeni. Per això la Radiofreqüència facial és una tècnica que aconsegueix estimular el metabolisme més profund de la nostra pell per tal d’activar les seves cèl•lules i millorar el seu funcionament.

Com actua la Radiofreqüència sobre la pell?

Com actua la Radiofreqüència sobre la pell
Com actua la Radiofreqüència sobre la pell

Actua bàsicament sobre el fibroblast, cèl•lula encarregada de generar les fibres de col•lagen i elastina, les fibres que “aguanten” la nostra pell. El seu màxim benefici és la reafirmació de la pell, això es tradueix en unes arrugues menys definides i profundes, una elevació de l’oval facial i un efecte lífting. Però no és tot, la radiofreqüència activa tot el metabolisme de la pell com em comentat, de manera que lluïm un rostre més lluminós creant un efecte de “bona cara”.

  • Tensa i millora la textura de la pell.
  • Compacta el teixit subcutani, reduint el seu volum.
  • Resultats després de cada sessió.
  • Tècnica eficaç per l’estirament cutani.

Comencem al mes amb novetats.

Per últim aquest mes us presentem una nova incorporació: l’avantguardista tecnologia de BEMER! Un equip que activa la circulació vascular activant així els vasos sanguinis més petits, d’aquesta manera millora el rendiment de totes les cèl•lules del cos, alleuja el dolor i augmentat el poder curatiu natural del cos. El dispositiu Bemer millora els moviments de bombeig limitats dels vasos sanguinis petits (microcirculació). La millora de la microcirculació té efectes positius en molts aspectes de la salut, la seva resistència immunitària, així com el benestar general, una estimulació efectiva de la microcirculació suposa una ajuda per als mecanismes de regulació més importants del cos humà en relació a la prevenció i processos de curació, recuperació i regeneració sense cap efecte secundari, per això el podem aplicar per al tractament d’alguna dolença o malestar, o bé per prevenir i/o augmentar el rendiment del nostre cos.
Fins aquí les nostres promocions i novetats del mes de Setembre, moltes gràcies per seguir confiant amb Scandinavia Girona, el teu centre més proper on gaudiràs de cada moment com si fos una experiència única. Si tens algun dubte no dubtis en contactar amb nosaltres, sigui mitjançant via telefònica o correu electrònic.

No hi ha millor manera d’acomiadar l’estiu, introduint un munt de novetats i promocions!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *