BLACK FRIDAY 2018 2X1

BLACK FRIDAY 2018 💣

💣 Aquest BLACK FRIDAY serà la bomba 💣!

Ja fa dies que ha arribat la tardor, amb ella les pluges i el sol enriquidor. Però també s’acosten les festes més esperades de l’any i Scandinavia no vol que et deixis perdre aquest Black Friday. Perquè la fred és divertida quan hi ha promocions tan increïbles!

Scandinavia vol que trobis la teva millor versió. Trobar el #meumoment és primordial per estimar-te, mimar-te i cuidar-te. Tots aquests factors són imprescindibles avui en dia, factors que amb la rutina i estrès no som conscients que els necessitem. Gaudeix d’aquest Black Friday i troba la teva excusa d’evadir la rutina!

Què preparem aquest Black Friday?

Aquest Black Friday serà la bomba! 💣 El més esperat per a tots vosaltres. Tindreu l’oportunitat de provar amb un preu inigualable tot el què oferim a les nostres instal·lacions.
Oferirem en diferents ocasions tots els nostres serveis. Què vol dir? que tant podràs obtenir a un bon preu en els tractaments corporals com a manicures i pedicures.
Aquests són els serveis que oferim al nostre centre: tractaments corporals (amb aparatologia i manuals). Tractaments Facials (amb aparatologia i manuals), depilació amb Làser de Díode (la millor opció per desfer-te dels pèls), tractaments Spa (relaxant amb nosaltres amb tot tipus de massatges) i manicures – pedicures (destaca amb unes mans i peus radiants)
Atenció aparti d’avui dissabte dia 17 de Novembre podreu gaudir de:

 • Depilació Làser BLACK FRIDAY 2018 2X1
  Depilació Làser BLACK FRIDAY 2018 2X1

   

 • Continuen amb la promoció de Black Friday o Cyber monday aquesta setmana del 26 de novembre al 1 de desembre fem el 2×1 a totes les sessions de depilació de Làser de Díode (fins el 1 de desembre del 2018)
 • 2×1 en tots els nostres tractaments corporals
  (sessions individuals, bonos de 5 i bonos de 10)
  data final el dissabte dia 24 de Novembre.

Estigueu ben atents i atentes a les xarxes socials, ja que tindreu informació de les ofertes
del Black Friday diàriament.

La promoció de Black Friday es incompatible amb el 25% de descompte del Flyer

Apart del Black Friday, Scandinavia us informa que hem incorporat un total de quatre serveis per millorar la vostre experiència. Perquè sempre es important treballar cos i ànima.

💆‍♀ FisioWellness  💆‍♀

Amb el Fisiowellness treballem sortiras 100×100 renovat/da amb un conjunt de mètodes, principalment el massatge manual però pot ser combinat amb acupuntura, moxa, mobilitzacions, entre altres tècniques. Recarregat d’energia!

Nusos, contractures, lumbàlgies…. no t’ho pensis més i prova el nou servei de Fisiowellness! Aprofita la promoció de llançament i gaudeix d’una sessió de 60 minuts per només 30 €

🛌 Teràpia Vascular Física BEMER 🛌

Torna a estar al 100% amb BEMER
Torna a estar al 100% amb BEMER

Et presentem l’innovador equip Bemer. La teràpia vascular física Bemer, estimula el moviment de bombeig dels vasos sanguinis més petits a través de senyals d’estimulació transmeses electromagnèticament. D’aquesta forma, el flux sanguini a la zona de la microcirculació pot tornar a normalitzar-se. Les cèl·lules del cos s’abasteixen millor i podran realitzar les seves múltiples funcions. En general, la teràpia vascular física Bemer suposa una ajuda els mecanismes de regulació corporals per la prevenció, així com processos de regeneració i rehabilitació.
En què ens pot ajudar BEMER?

 • Millora de l’oxigenació i nutrició d’òrgans i teixits, per tant, per la regeneració
 • Una millora del sistema immunitari
 • Un augment del rendiment físic
 • Augment del rendiment mental
 • Una producció de les reserves d’energia física i mental
 • Millora del descans i les hores de son.

👂 Teràpia d’Auditació 👂

Teràpia d'Auditació Significat d'Auditació
Teràpia d’Auditació Significat d’Auditació

Segons anem vivint la vida anem acumulant experiències doloroses (pèrdues d’éssers estimats, males relacions, discussions, fracassos personals, traïcions, entre altres confites) i juntament amb elles emmagatzemem en l’àmbit mental totes les emocions negatives que experimentem en aquests moments: dolor, la ira, la ràbia, l’odi, la frustració que s’acumulen i afecten el nostre estat d’ànim impedint gaudir la vida al màxim.
Doncs, encara que així ho vam crear … El temps! No ho cura tot!
¿En què consisteix La Teràpia d’auditació?
Auditar vol dir escoltar. I en això consisteix La Teràpia d’auditació, l’única tècnica que s’endinsa en la part inconscient de la ment i elimina tot el que té un poder ocult sobre tu, i us permeten ser tu mateix i pensar i actuar sense condicionaments del passat.
Gràcies a La Teràpia d’auditació podràs Millorar les teves relacions personals i professionals, Convertir-te en una persona segura de si mateixa i Millorar la teva salut física i mental.

🆕 La següent Novetat és el HIFU Facial 🆕

ya tens el contingut del nou servei de HIFU Facial: El Lifting sense cirurgia ara al teu centre de confiança

Rejoveneix, estira la pell, aixeca parpelles i orbicular dels ulls,. Tracta rostre, coll i escot amb l’equip més innovador del mercat amb uns resultats únics i de llarga durada.

Ens truques i parlem? Telf 972 42 72 86

 Resum
BLACK FRIDAY 2018 2X1
Nom de l'article
BLACK FRIDAY 2018 2X1
Descripció
💣 Aquest BLACK FRIDAY serà la bomba 💣! Quina es la teva promoció a Scandinavia i el cuatres nous serveis : FisioWellness, Teràpia Vascular Física BEMER, Teràpia d’Auditació
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *