promoció Blacn Friday 50€descompte tractaments corporals i facials

BLACK FRIDAY 2019

El Black Friday ja està casi aquí. ¿Quan és? Aquest any el Black Friday serà el pròxim divendres 29 de novembre, tot i que no hauràs d’esperar fins aquest dia per gaudir de les nostres millors ofertes. Desde el día 18 DE NOVEMBRE FINS EL 02 DE DESEMBRE podràs beneficiar-te del 50% EN TOTS ELS NOSTRES PACKS DE 5 SESSIONS

Què és el Black Friday?

Promoció Black Friday 50% descompte tractaments corporals i facials.

El Black Friday (també conegut com Divendres Negre) és el dia en què els comerços online realitzen els millors descomptes de l’any. Aquesta celebració té el seu origen als Estats Units i sempre és el dia següent a el Dia d’Acció de Gràcies. Amb ell arrenca la temporada de compres de Nadal, ja que en cap època de l’any és possible trobar tantes ofertes i molts usuaris avancen les seves compres per estalviar uns euros en els seus regals. Durant l’esdeveniment, les botigues, normalment de tecnologia, electrònica i informàtica, ofereixen descomptes i ofertes increïbles per temps limitat -especialment els ecommerces-, encara que aquest esdeveniment té el seu origen en el comerç més tradicional. El Black Friday ja està pràcticament consolidat a Espanya, ja que es tracta d’una tradició que importem el 2012 i que any rere any celebrem amb una major intensitat.

Quan durarà el Black Friday?

Tot i que tradicionalment el Black Friday dura només 24 hores, nosaltres volem que tinguis temps per gaudir de les nostres ofertes. Desde el día 18 de novembre fins el 02 de desembre podràs beneficiar-te de les nostres ofertes. Perquè fins el dia 2? Perquè és el Cyber Monday, just el dilluns següent a Black Friday. Començarem la setmana amb increïbles ofertes que donaran pas al Nadal 2019. 

Què preparem aquest Black Friday?

Aquest any 2019 us oferim el millor Black Friday de tota la nostra història. Farem un 50% de descompte en tots els nostres packs de 5 sessions. Quins seràn?

PACKS DE TRACTAMENTS CORPORALS

Pack 5 sessions Cyclone

Promoció Black Friday 50% descompte tractaments corporals.

CYCLONE® és la plataforma multiplicativa i autosuficient d’última generació que permet a les professionals de la bellesa i l’estètica realitzar una sessió de tractament corporal complet on es produeix el desfibrosat, liporreducció (lipòlisis i lipoclàsia), drenatge limfàtic i reafirmació cutània. Tot això permet abordar el tractament de pacients en normo pes o amb sobrepès de manera no invasiva i amb un enfocament global i és per tot això que Cyclone és l’únic equip del mercat que reuneix totes aquestes tecnologies, la qual cosa li ha convertit en un referent per als professionals del sector.

PREU 50% — 280 €

Pack 5 sessions LPG

La seva tècnica consisteix en la mecanització del teixit conjuntiu a través d’un capçal d’alta tecnologia que a través d’un sistema de vacum teràpia i diferents rodets, realitza un massatge profund a la pell i al teixit subcutani. D’aquesta manera aconseguim reduir la cel·lulitis i els problemes de greix localitzat en les diferents àrees corporals com poden ser els braços, esquena, abdomen, malucs, natges i cuixes.

PREU 50% — 86 €

Pack 5 sessions Cavitació i LPG

Aquest pack inclou la aparatología mencionada anteriorment, LPG, i la Cavitació.
Cavitació és un tractament mèdic d’estètica que consisteix a aplicar ultrasons en determinades zones del cos per eliminar el greix localitzat i modelar el teu cos. La cavitació és una forma de treballar l’estètica avançada eliminant l’acumulació de greix d’una forma indolora i no invasiva mitjançant l’ús d’ultrasons per evitar l’ús de la cirurgia en tècniques com la liposucció.

PREU 50% — 140 €

Pack 5 sessions Termoteràpia

La termoterapia és un tractament que ens ajuda a millorar la silueta a través de la sudoració.
És un procediment totalment indolor, amb el qual aconseguirem relaxar durant l’hora que dura el tractament. És un mètode perfecte per potenciar els resultats d’un tractament corporal, ja que aconseguirem expulsar les toxines i els líquids que retenim al nostre cos. Notarem abans els resultats desitjats, perdent pes i volum alhora.

PREU 50% — 72 €

Pack 5 sessions Pressoteràpia Slow Go

La pressoteràpia el tractament de la retenció de líquids, la cel·lulitis i la flacciditat.
La pressoteràpia consisteix a aplicar determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic. Aquesta tècnica promou més la recuperació de l’elasticitat cutània i augmenta l’aportació d’oxigen als teixits, facilitant la regeneració tissular.

PREU 50% — 34 €

Pack 5 sessions massatge i pressoteràpia

Aquest pack inclou la aparatología mencionada anteriorment, Pressoteràpia, i un massatge.
El massatge circulatori és un tipus de tractament en el qual s’utilitza tècniques ascendents, en direcció al reg sanguini. Amb un massatge suau és suficient per mobilitzar els líquids retinguts, pel seu filtratge i la posterior eliminació. Realitzant massatges circulatoris podràs oblidar-te de la sensació de cames cansades i continuar amb el teu dia a dia, realitzant exercici físic sense molèsties.

PREU 50% — 72 €

Pack 5 sessions HIFU i pressoteràpia

Aquest pack inclou la aparatología mencionada anteriorment, Pressoteràpia, i el HIFU.
HIFU significa  High-Intensity Focused Ultrasound. Amb això reduirem el greix localitzat resistent. Està pensat per treballar totes les zones del cos que desitgem eliminar. No obstant, és important localitzar en quantes més sessions millor una zona en concret, per a obtenir el millor resultat.

PREU 50% — 120 €

PACKS DE TRACTAMENTS FACIALS

Promoció Black Friday 50% descompte tractaments corporals.

Pack 5 sessions Radiofreqüència Facial

La Radiofreqüència facial és el tractament més emprat per a la reafirmació de la pell i reducció de volum corporal.
Per a fins estètics la radiofreqüència empra un nivell d’energia no ablatiu, és a dir, és un tractament no invasiu que no talla la pell i no genera cicatrius, el pacient només sent una lleugera escalfor que converteix la seva sessió en un moment relaxant.

PREU 50% — 80 €

Pack 5 sessions Cyclone Lift

És un nou i revolucionari sistema de rejoveniment facial basat en la generació de calor intradèrmica, que produeix un escalfament de l’aigua intercel·lular produint una reacció de les fibres de col·lagen i elastina. Es tracta d’un tractament mèdic estètic que puja la temperatura de l’epidermis 3 o 4 graus per sobre de la pròpia temperatura corporal. Destaca pel seu efecte tensor. Aconseguim una millora de la quantitat i qualitat de les fibres de col·lagen i elastina, que són les que sostenen i donen densitat a la nostra pell.

PREU 50% — 132 €

ServeisTarifa
2019
Black
Friday
Tractaments Corporals
5 Sessions de Cyclone560,00 €280,00 €
HIFU + Pressoteràpia 5 sessions240,00 120,00 €
5 Sessions de LPG Remodelador172,00 €86,00 €
5 Sessions de Cavitacio amb LPG280,00 €140,00 €
5 Sessions de Termoterapia144,00 €72,00 €
5 Sessions de Pressoterapia Slow Go68,00 €34,00 €
5 Sessions de Massatge amb Pressoterapia144,00 €72,00 €
5 Sessions de Cavitació amb Pressoterapia144,00 €72,00 €
5 Sessions de LPG amb Pressoterapia208,00 €104,00 €
   
Tractaments Facials  
5 Sessions de Tractament Facial Radiofreqüencia160,00 €80,00 €
5 Cyclone LIFT- Aura264,00 €132,00 €
   
Tractaments Salud  
5 Sessions BEMER 80,00 €40,00 €
10 Sessions BEMER 144,00€72,00 €
Bono mensual BEMER (tots els dies del mes)159,00€79,50 €

BEMER

BEMER. Millora la microcirculació, elimina el dolor, desinflama i regenera. 50% descompte en tots els packs.

Fins a final d’any també tenim en promoció la Bemer. Tots els packs estan al 50%. Informa’t i vine a provar-la.
La teràpia vascular física s’utilitza en camps molt diversos. Millorar la microcirculació, és a dir, la circulació dels vasos sanguinis més petits, té un efecte positiu en molts aspectes per a la salut, la resistència immunitària, així com el benestar en general. Bemer ha desenvolupat la teràpia vascular física, en part, amb coneixements revolucionaris sobre els bioritmes de procés reguladors locals i globals. Una estimulació efectiva de la microcirculació suposa una ajuda pels mecanismes de regulació més importants del cos humà en relació a la prevenció i processos de curació, recuperació i regeneració, i s’aplica de forma complementària a nombrosos tractaments i indicacions.
PREU 50%
5 sessions: 40 €
10 sessions: 72 €
Bono mensual (màxim 60 sessions): 79 €

No esperis fins a l’últim moment i truca al 637 26 12 37 per agafar hora.

#Scandinaviagirona #esteticagirona #hifucorporal #cyclone #lpg #pressoteràpia #termoterapia #descompte #oferta #BLACKFRIDAY #hifugironaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *