CAVI + LPG ( Cavitació amb LPG)

Cavitació amb LPG (CAVI & LPG)

Nou Tractament de Cavitació amb LPG.

Ja sabem els beneficis de l’ultra-cavitació per esculpí el cos, com el tractament de la vacunteracia amb LPG, amb el tractament de reducció corporal.

Cavitació un tractament mèdic estètic que consisteix a l’aplicació ultrasons en determinades zones del cos per l’eliminació de greix localitzat i remodelació del cos.

La cavitació treballem l’estètica eliminant el greix acumulat d’una forma no invasiva i indolora mitjançant l’ús d’ultrasons per evitar l’ús de la cirurgia com tècniques de liposucció.

El temps de 30 minuts és el tractament adient de la cavitació per una zona localitzada.

Desprès de l’aplicació de la cavitació es obligatori un drenatge que en aquest tractament ho farem amb una sessió de LPG.

LPG amb el sistema de vacumteràpia, per fer dues funcions remodelarem els contorns i acompanyant el drenatge. Una sessió de 45 minuts que aplicarem per tot el cos.

Els equips LPG utilitzen la tècnica Lipomassage i Endermologie avalades per assajos clínics i sobretot estudis científics. Tracta els greixos localitzats resistents a les dietes i l’exercici físic.

Lipomassage by enedermologie, és una tècnica no quirúrgica basada en la mecanització del teixit conjuntiu; utilitza un capçal d’alta tecnologia que, mitjançant un sistema de vacumteràpia i amb diferents rodets, realitza un massatge profund de la pell i teixit subcutani. La seva finalitat principal és tractar la cel·lulitis i els problemes de greix localitzat en determinades àrees corporals, principalment: braços, esquena, abdomen, natges, malucs i cuixes.

Els beneficis de tractament de cavitació amb LPG:

  • Tractament corporal reductor
  • Millorar l’aspecte de la pell
  • Reducció del teixit gras
  • Eliminació de la cel·lulitis
  • Tractament corporal remodelador

Com ja saben els nostres clients poden gaudir d’una infusió detox i prendre el seu moment al seu espai Scandinavia Girona.

A Scandinavia podrà trobar el nou tractament de cavitació amb LPG a Girona per a tu.Resum
Cavitació amb LPG (CAVI & LPG)
Nom de l'article
Cavitació amb LPG (CAVI & LPG)
Descripció
Tractament Cavitació amb LPG. Sabem els beneficis de l'ultra-cavitació per esculpí el cos, com el tractament de la vacunteracia amb LPG, amb el tractament de reducció corporal. Cavitació un tractament mèdic estètic que consisteix a l'aplicació ultrasons en determinades zones del cos per l'eliminació de greix a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *