cavitació tractament corporal localitzat scandinavia girona

Cavitació, tractament corporal localitzat

Cavitació és un tractament mèdic d’estètica que consisteix a aplicar ultrasons en determinades zones del cos per eliminar el greix localitzat i modelar el teu cos.

La cavitació és una forma de treballar l’estètica avançada eliminant l’acumulació de greix d’una forma indolora i no invasiva mitjançant l’ús d’ultrasons per evitar l’ús de la cirurgia en tècniques com la liposucció.

La cavitació és una tecnologia innovadora. Avui dia encara es continua innovant i millorant el rendiment a través d’equips més sofisticats i fiables.Cavitació, tractament corporal localitzat

Funciona de la següent manera: l’ona sonora s’introdueix en el teixit gras amb la finalitat de provocar un moviment dins de les cèl·lules de greix en el qual es formen bombolles que creixen i després implosionen per desintegrar-se. Aquesta és la definició del procediment simplificat. Aquesta és la manera d’eliminar l’excés de greix.

Recorda que a més del greix localitzat, pot lluitar amb eficàcia fins i tot amb l’aparença de pell de taronja i la cel·lulitis, un problema comú per a moltes dones.

Revolucionar el teu cos amb aquesta nova tecnologia innovadora per a la reducció del greix és senzill. En general, un tractament estètic de cavitació es tracta d’una sola part del cos, per exemple l’abdomen, les natges o les parts internes i externes de la cama.

Però, què és la cavitació? és un tractament corporal innovador per a la reducció de greix. Utilitza l’última tecnologia d’eliminació de greix, el que fa que es pugui utilitzar amb facilitat i seguretat.
Com és ben sabut des de fa molt temps, la majoria dels equips de “cavitació” són d’ones de so ultrasònic de baixa freqüència que transmeten un efecte de cavitació que afecta les cèl·lules de greix. Aquest efecte afecta amb caràcter temporal a la retenció de líquids.
És una tecnologia han augmentat de forma exponencial. Has de tenir cura a l’hora de triar el teu centre mèdic o d’estètica, ja que els preus poden oscil·lar d’un lloc a un altre i pots acabar pagant un preu més elevat del seu preu real.
Hi ha tres tipus diferents de cavitació: la cavitació real, la supercavitación i la cavitació mèdica. En el camp de la medicina, s’entén millor en què es diferencia una cavitació real per utilitzar ultrasò de baixa freqüència. La supercavitación té un poder i una pressió amb un potencial 800 vegades més gran per tenir un efecte el doble d’eficaç. És una tècnica diferent però obté millors resultats en el menor temps possible i amb menys complicacions i menys temps per al pacient.

Ara que saps què és la cavitació, descobreix la manera d’aconseguir un cos perfecte. Acomiada’t de la cel·lulitis i dóna-li la benvinguda al cos deu. T’ajudarà a eliminar el greix localitzat, la flacciditat i la pell de taronja. Un mètode totalment segur, sense quiròfan, sense complicacions i sobretot, sense preocupacions.
Obtindràs una reducció notable del greix sense haver de recórrer a tractaments reafirmants i cremes que no donaven resultats. Si ja estàs cansada de fer dietes i exercici, et trobes en el teu pes ideal però no aconsegueixes desfer-te d’aquestes petites acumulacions de greix, la cavitació estètica és el tractament remodelador indicat.

Un bon tractament corporal complementari és la pressoteràpia per fer el drenatge, també es pot fer amb LPG

Vols saber quin és la teva promoció de cavitació?

+ informació cavitacióResum
Cavitació, tractament corporal localitzat
Nom de l'article
Cavitació, tractament corporal localitzat
Descripció
Cavitació és un tractament mèdic d’estètica que consisteix a aplicar ultrasons en determinades zones del cos per eliminar el greix localitzat i modelar el teu cos. La cavitació és una forma de treballar l’estètica avançada eliminant l’acumulació de greix d’una forma indolora i no invasiva mitjançant ultrasons. Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *