recuperació cel·lular puranic scandinavia girona

Cicle Recuperació Cel·lular by Puranic

Tractament Facial del Cicle Recuperació Cel·lular by Puranic

Recuperació Cel·lular by Puranic; És el tractament Facial de Puranic, una línia cosmètica 100 % biològica. Amb la filosofia es basa a reconstruir les funcions bàsiques de la pell: evitar la pèrdua d’aigua trans-epidèrmica, reconstruir i equilibrar les funcions metabòliques i reconstruir el cicle biològic natural de la pell.

El Tractament Facial es tracta d’un cicle de recuperació cel·lular de Puranic de sis sessions de tractament (una a la setmana) on l’objectiu és reeducar dues generacions de cèl·lules, amb la finalitat que la tercera generació de cèl·lules neixi en complet equilibri mostrant la seva màxima esplendor.

Les característiques de la pell de cada persona són diferents. Gràcies al gran ventall de productes que ofereix Puranic, es realitza prèviament un diagnòstic cutani per tal de poder establir tractaments totalment personalitzats i únics.

El sistema de cosmètica evolutiva personalitzada aconsegueix escoltar, educar i acompanyar la conducta de la pell en cada un dels casos, formulant tractaments adaptats a cada època de l’any i circumstàncies particulars.

El tractament Facial de Recuperació Cel·lular utilitza productes d’aquesta línia per aconseguir una higiene profunda de la pell, restaurant els nivells d’hidratació i equilibrant el pH natural epidèrmic. Tot això acompanyat d’uns aromes frescos que et transporten als orígens d’aquesta línia, a la naturalesa.

El desenvolupament d’aquest, s’origina amb un previ desmaquillat i una tonificació que refrescaran els teixits i els prepararan per al posterior tractament. Per tal d’eliminar el conjunt de cèl·lules mortes que es genera sobre la nostra pell s’utilitza un píling bioclinic i mecànic formulat amb diferents àcids de fruites i les seves llavors. A continuació es realitza l’extracció de les impureses amb l’ajuda d’un oli fabricat exclusivament per aquesta acció. Puranic, va decidir substituir la crema tradicional per un elixir equilibrant destinat a anivellar la composició de la pell i la seva regeneració, acompanyat d’un drenatge limfàtic que transporta al client a una relaxació energètica, incrementar d’aquesta manera el seu benestar.

Tot seguit, s’aplica una mascareta personalitzada per cada tipus de pells. Finalment s’aplica la base regeneradora, el factor hidratant natural, acompanyat d’un concentrat de minerals ideals pel benestar de la nostra pell.

Si vols cuidar la teva pell de forma natural, aporta’n-li tot el que necessita i restablint les funcions metabòliques del teixit, Puranic és la teva línia cosmètica.

Vols saber els preus de Puranic?

Vols tenir més informació del tractament de la mà de Pamela Nadal?

#elmeumoment #recuperaciocellular #puranicDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *