Medicina Estètica a Scandinavia Girona

Cirurgia Plàstica a Girona a Scandinavia 💉😷

Un dels factors més importants per a Scandinavia és millorar la qualitat dels nostres serveis. En el nostre centre treballem serveis estètics amb i sense aparatologia, oferim el servei de medicina estètica i ara incorporem el de cirurgia plàstica.

Cirurgia Facial

LÍFTING FACIAL

Mèdic Estètic a Scandinavia Girona
Mèdic Estètic a Scandinavia Girona

Aquest tractament consisteix a retirar l’excés de pell en el rostre i coll, i tensar els seus músculs. Eliminem la flaccidesa i millorem el to i lluminositat del rostre.

LÍFTING CERVICOFACIAL

Cara i coll
Es tracta d’un tractament quirúrgic orientat a rejovenir el terç mitjà i inferior del rostre i el coll, inclosa la denominada “papada”. Els plecs més profund que remarquen el nas i la boca, els pòmuls flàccids, el dipòsit de greix que formen bosses al mentó… Tots aquests aspectes són els que engloba el lífting cervic-facial. El seu objectiu és aconseguir un rostre més ters i rejovenidor

BLEFAROPLÀSTIA

Parpelles
La blefaroplàstia és un tipus d’intervenció estètica de caràcter no invasiu que es realitza a les parpelles superiors i inferiors amb la finalitat d’aportar una imatge rejovenida a la cara. Amb el pas del temps, les parpelles perden la seva elasticitat, comencen a acumular pell i excés de múscul, i acaben tenint un aspecte caigut. Per tal de rejovenir la mirada, es realitzen unes microincisions en punts concrets de les parpelles.

RINOPLÀSTIA

Medicina Estètica a Scandinavia
Medicina Estètica a Scandinavia

Nas
La rinoplàstia es tracta de la correcció del mida i/o forma del nas (dors, punta…). No hi ha un tipus universal de rinoplàstia que cobreixi les necessitats de cada pacient, l’operació es dissenya per a cada cas. Les incisions es solen fer per dins del nas, o dissimulades en llocs poc visibles si es realitza una rinoplàstia oberta.

OTOPLÀSTIA

Orelles
La cirurgia d’orelles o otoplàstia consisteix a reduir la mida de les orelles o canviar la posició de les orelles prominents o de “nansa” a una posició més propera al capdavant. La deformitat sol ser degut a la falta de modelatge dels plecs del cartílag o l’excés del mateix cartílag.

Cirurgia Mamària

AUGMENT DE MAMA

Mèdic Estètic Girona
Mèdic Estètic Girona

L’augment mamari (mamoplàstia d’augment), és un procediment quirúrgic enfocat a millorar la mida i la forma del pit de la dona. Són pròtesis de silicona. El mida, localització, tipus de pròtesi i la incisió cutània, s’individualitzaran en funció de cada pacient.

REDUCCIÓ DE MAMA

La reducció de mames es realitza generalment per millorar un problema físic, mes que per motius purament estètics L’excés de mida dels pits és corregible mitjançant la cirurgia, que consisteix en l’extirpació de l’excedent mamari i la remodelació d’aquest per a obtenir una posició i forma adequades. Moltes dones que se sotmeten a aquesta intervenció estan preocupades per l’excessiu volum del seu pit que interfereix amb moltes activitats i causa molèsties físiques.

ELEVACIÓ DE MAMA

La mastopèxia és un procediment quirúrgic per elevar i millorar la forma de les mames caigudes. Consisteix a realçar els pits que han descendit per efecte dels embarassos, lactància o pèrdues de pes. Quan la mama, a més de caure ha perdut o posseeix poc volum, es pot també col·locar una pròtesi.

ASIMETRIA DE MAMA

Les deformitats congènites de la mama es poden corregir amb l’aplicació de les tècniques d’augment amb pròtesis, reducció i/o elevació.

GINECOMÀSTIA

Mama masculina
Eliminació quirúrgica de la glàndula mamària masculina.

Cirurgia Abdominal

ABDOMEN

Mèdic Estètic a Scandinavia Sils
Mèdic Estètic a Scandinavia Sils

Abdominoplàstia
La cirurgia d’abdomen és un procediment en el qual s’elimina l’excés de pell i greix abdominal. A més, millora la tonicitat muscular que en la majoria d’ocasions ve donada per un embaràs, i que no pot millorar-se amb exercici ni amb dieta. Aquesta situació pot donar-se en augmentar i baixar de pes de manera significativa o en dones que han tingut diversos embarassos, el que fa que la pell perdi elasticitat.

LIPOSUCCIÓ

La liposucció o lipoescultura és una intervenció quirúrgica mitjançant la qual s’extreu greix acumulat en diferents zones del cos: papada, braços, mames, abdomen, natges, malucs, cuixes, genolls o turmells. En cap moment s’ha de pensar que es tracta d’un tractament contra l’obesitat, sinó una tècnica per modelar el cos mitjançant l’eliminació del teixit adipós sobrant i a vegades fins i tot reinjectant part del mateix en zones on pot ser necessari.

LIPOLIFTING

Lipofilling és una tècnica fàcil de definir si desglossem el seu nom. “Lipo” es refereix al fet de treure greix d’on sobra, i “filling” posar-la on falta. El procediment es basa per tant en l’extracció de greix excedent d’alguna part del cos del pacient per a la seva posterior implantació en una altra zona, i aconsegueix el doble objectiu de perdre volum en les àrees més rebels i guanyar-lo en altres més deteriorades.

LÍFTING DE BRAÇOS

La braquioplastia o cirurgia o lífting de braços és tècnica quirúrgica dirigida a millorar l’aspecte de les extremitats superiors mitjançant resecció de l’excés dermograso de cara interna de tots dos braços. O cosa que és el mateix, aconseguir uns braços estilitzats i harmònics amb el cos.

LÍFTIC DE CUIXES

El lífting de cuixes, és un procediment quirúrgic dirigit a millorar la forma i finor de les cames per les següents raons: Millorar el contorn corporal d’una dona que, per raons personals, pensi que la pell de les cuixes aquesta despenjada. Corregir una reducció en el volum de les cames i cuixes després d’una reducció important de pes.

Cirurgia Reconstructiva

TUMORS CUTANIS

Medicina Estètica a Scandinavia Sils
Medicina Estètica a Scandinavia Sils

Tractament quirúrgic de qualsevol mena de tumor cutani, sigui benigne o maligne.

CICATRIUS

Tractament mèdic o quirúrgic per a tractar les cicatrius que provoquen dolor.

CREMADES

Tractament mèdic o quirúrgic de cremades, així com de les seqüeles generades a partir d’aquestes.

RECONSTRUCCIÓ MAMÀRIA

Reconstrucció quirúrgica de la mama extirpada per un tumor de mama. La tècnica a utilitzar varia en funció dels tractaments rebuts. Habitualment precisa de diverses intervencions quirúrgiques.

MICROCIRURGIA

Medicina Estètica Girona Scandinavia
Medicina Estètica Girona Scandinavia

Tècnica que permet el trasplantament de teixits d’una part del cos a una altra d’allunyada mitjançant l’ús d’instruments demagnificació òptica (microscopi).

Tots aquests serveis de Cirurgia Plàstica a Girona i cirurgia estètica són el que oferim. Per a més informació contacte amb nosaltres al 972 42 72 86.

#CirurgiaPlasticaGirona #cirurgiaesteticagirona #elmeumomentResum
Cirurgia Plàstica a Scandinavia
Nom de l'article
Cirurgia Plàstica a Scandinavia
Descripció
Un dels factors més importants per a Scandinavia és millorar la qualitat dels nostres serveis. En el nostre centre treballem serveis estètics amb i sense aparatologia, oferim el servei de medicina estètica i ara incorporem el de cirurgia plàstica.
Autor
Nom del publicador
Scandinavi
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *