Depilación Laser Girona Scandinavia marzo 2019

🌞 Comencem Març. Benvingut Sol =) 🌞

Ja el tenim aquí el mes de Març. És el mes de canvis estacionals, s’inicia la primavera, surt el sol i les ganes que arribi el bon temps. L’estiu està aquí al costat i ara és el millor moment per a posar-nos les piles. Oblida’t dels pèls abans de l’estiu amb el nostre làser de díode, elimina el greix de les zones més conflictives amb la crioteràpia i regenera el teu cos amb el nostre tractament DETOX

Làser de Díode, la segona sessió a la meitat de preu.

Depilació Làser Girona Scandinavia al març 2019
Depilació Làser Girona Scandinavia al març 2019

La depilació Làser de Díode és un mètode de depilació que es basa en l’eliminació del pèl de forma permanent mitjançant l’emissió lumínica del làser, per tant, és un tipus de fotodepilació.

Quantes sessions de depilació Làser s’han de fer?

Depilación Laser Girona Scandinavia marzo 2019
Depilación Laser Girona Scandinavia marzo 2019

La durada del tractament dependrà de la zona, fototips, color i amplitud del pèl i de les necessitats específiques de cada client però podem dir que normalment es realitzen de 5 a 9 sessions.

Hi ha bons resultats amb la depilació Làser?

Els resultats són duradors. No existeix la depilació definitiva, ja que el pèl respon a factors hormonals entre d’altres. No obstant això, el làser díode, a diferència d’altres làsers i tractaments amb IPL és la tècnica depilatòria que ofereix millors resultats eliminant fins a un 90% del pèl.

Cada quant s’han de fer les sessions depilatòries?

És recomanar fer una sessió cada mes i una setmana, ja que hem d’esperar al creixement del pèl. S’haurà de rasurar 24 h abans de venir a fer la sessió, intentar depilar-se les menys vegades possibles i ser constant en les primeres sessions.

Criolipólisis o Criolipoescultura

Crioteràpia o Crioshape a Girona
Crioteràpia o Crioshape a Girona

Tractament corporal per zones localitzades per aplicació de fred controlat: Es compon de tres plaques que es col·loquen a -5 graus en funció de la nostra temperatura corporal i creen una mort cel·lular per fred (apoptosi).
El recomanable és realitzar dues o tres sessions per cada zona tractada i els efectes es visualitzen a partir del tercer mes. D’una sessió a l’altre han de passar 45 dies. Adequat per zones localitzades. Recomanem un mínim de tres sessions per zona. 1 sessió de crioteràpia per 19 € (abans 40 €) fins el 31 de març del 2019

DETOX: Relaxa’t i prepara l’organisme

Preparem la teva pell

Preparem la teva pell Girona
Preparem la teva pell Girona

Pell de Seda amb el Peeling amb Massatge. A la primera sessió de DETOX. Beneficis d’un peeling corporal: pell més preparada per l’ús diari de les cremes que ens posem cada dia, gaudiràs d’una pell més tersa i neta , Activa la circulació sanguínia perifèrica, T’ajuda a relaxar-te

Netegem l’organisme

Neteja el teu organisme amb Termoteràpia, la segona sessió de DETOX Girona
Neteja el teu organisme amb Termoteràpia, la segona sessió de DETOX Girona

Neteja el teu organisme amb Termoteràpia, la segona sessió de DETOX La termosudació és un tractament amb el qual aconseguim una important reducció de líquids i una millora de la cel·lulitis localitzada. Es tracta d’una tècnica agradable, senzilla, indolora i totalment innòcua, que es realitza en relaxants sessions d’uns 30 a 40 minuts de durada.

Sentir-te Lleugera

Allibera el pes de les cames amb Massatge amb Pressoteràpia Girona
Allibera el pes de les cames amb Massatge amb Pressoteràpia Girona

Allibera el pes de les cames amb Massatge amb Pressoteràpia, tercera sessió de DETOX Cames cansades, mala circulació… Tot això és història amb el tractament que t’oferim!

Iniciem amb un massatge circulatori de cames que millora la circulació sanguínia i el drenatge limfàtic (sistema d’eliminació de toxines).

Llavors realitzarem la Pressoteràpia.

Preu de llançament a 89 € (abans 118 €) preu fins al 31 de juliol del 2019

Aquest març també tenim una sorpresa pel nostres clint@s demana informació a 972 427 286

#depilaciolasergirona #crioterapiagirona #detoxgironaResum
Scadinavia
Nom de l'article
Scadinavia
Descripció
Ja el tenim aquí el mes de Març. És el mes de canvis estacionals, s'inicia la primavera, surt el sol i les ganes que arribi el bon temps. L'estiu està aquí al costat i ara és el millor moment per a posar-nos les piles. Oblida't dels pèls abans de l'estiu amb el nostre làser de díode, elimina el greix de les zones més conflictives amb la crioteràpia i regenera el teu cos amb el nostre tractament DETOX
Autor
Nom del publicador
Scandinavia Girona
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *