Criolipólisis o Criolipoescultura

Criolipólisis o Criolipoescultura

Criolipólisis o Criolipoescultura: Tractament Reductor Localitzat mitjançat fred.

Tractament corporal per zones localitzades per aplicació de fred controlat:

Es compon de tres plaques que és col·loquen a -5 graus en funció de la nostra temperatura corporal i creen una mort cel·lular per fred (apoptosi). Els adipòcits de fins a 4cm de profunditat queden destruïts. Durant els dies vinents, el nostre metabolisme elimina aquestes cèl·lules mortes de forma natural.
Adequat per zones localitzades. Recomanem un mínim de tres sessions per zona.

Criolipólisis: És un innovador tractament originari d’Estats Units que ha estat desenvolupat a l’hospital General de Massachusetts a Boston, dels EUA i que s’està estenent la seva aplicació en l’àmbit mundial.
A Estats Units es denomina “Coolsculpting” i en termes clínics europeus es coneix com criolipólisis, això és, “va criar” significa fred i “lipolisis” destrucció del greix.
Criolipólisis significa eliminar el greix usant el fred. Es tracta de l’aplicació d’un fred intens a les zones que es desitgi tractar per la seva acumulació de greix.
S’aplica la màquina sobre les zones on està dipositada el greix per un determinat espai de temps i s’aplica el fred a temperatures entre 5 i -10 graus centígrads.
Procediment de la criolipólisis
És un mètode que no necessita ni cirurgia, ni anestèsia, ni ingrés en centre hospitalari. És un tractament que es realitza de forma ambulatòria. El recomanable és realitzar dues o tres sessions per cada zona tractada i els efectes es visualitzen a partir del tercer mes.
El pacient rep el tractament de forma ambulatòria, és a dir, sense haver d’ingressar en cap centre hospitalari. A la consulta l’especialista marca les zones a tractar depenent de la morfologia del pacient i aplica sobre la zona una membrana anticongelant perquè el fred es transmeti als adipòcits greixosos i així la dermis de la pell no pateixi cap dany per l’exposició al fred.
S’aplica una crema sobre la zona a tractar del pacient i es col·loca la màquina que aplica el fred intens sobre la zona adiposa per un espai temporal de 30 minuts a 60 minuts.
El tractament es du a terme amb la màquina Zeltiq usada per primera vegada pel Dr. Brian Zelickson.
Experiències personals i Opinions
Les experiències són variades des d’opinions que al·leguen que no serveix per a res fins aquelles altres que han quedat molt impressionades pels resultats tan favorables que han obtingut.
La idea majoritària és de plena satisfacció existint estudis nord-americans als quals el grau de satisfacció és de 8 sobre una escala de 10.
Per dictaminar si aquests resultats són òptims caldria determinar quina és la casuística de tots els pacients i la quantitat de greix que volen eliminar així com la zona dipositada perquè no es pot generalitzar, ja que per treure conclusions sobre la idoneïtat o no del tractament també s’ha d’estar al cada casuística en particular de cadascun dels pacients.
La major part dels pacients asseguren que l’eliminació dels adipòcits (greix) ha estat altament visible, obtenint en la major part dels casos els resultats esperats.
Valorar la criolipólisis

Zones del cos idònies per aplicar la criolipólisis
Ha de quedar clar que aquest tractament corporal no una solució per reduir pes ni eliminar problemes de sobrepès severs sinó que és una tècnica que s’utilitza per reduir el greix localitzat en una determinada part del cos com pot ser: cartutxeres, glutis, malucs, ventre, entre altres, o sigui reducció localitzada.

 

Vols saber el preu de una sessió de Crioteràpia a Girona?

+ informació a CriolipólisisDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *