CRS Cyclone Rotative System

CRS Cyclone Rotative System

El CRS Cyclone Rotative System és un capçal on tenim reunides tres tècniques: la vacumteràpia, el sistema rotatori i la radiofreqüència bipolar. Amb aquest innovador capçal aconseguim tractaments molt més ràpids i efectius. El moviment rotatiu actua simultàniament amb la radiofreqüència i el vacum, estimulant tot el teixit tractat i creant una hiperèmia superficial, activant tots els processos regeneratius de la pell i la síntesi de col·lagen i elastina.

CRS, aquest exclusiu i nou sistema de rotació s’ha dissenyat per facilitar el maneig i poder mobilitzar el teixit potenciant l’efecte de la vacumteràpia.

La radiofreqüència crea un efecte tensor del teixit a causa de la regeneració del col·lagen i les fibres d’elastina. Actua remodelant la superfície de la pell incrementant l’activitat metabòlica en el teixit adipós, millora el reg sanguini i contribueix a l’oxigenació dels vasos sanguinis. La vacumterapia treballa en l’àmbit de mobilització del teixit gras, és un tractament anticel·lulític, reductor i reafirmant. Millora l’elasticitat dels teixits, combat i elimina la flaccidesa, alleuja els dolors musculars, neteja els porus i desintoxica la pell.

El CRS Cyclone Rotative System és un sistema de rotació que incrementa l’activitat dels teixits i redueix el volum dels adipòcits, reduint d’aquesta manera volum. Incorpora la radiofreqüència bipolar, que ens ajuda a regenerar les fibres de col·lagen i elastina donant un efecte tensor a la zona tractada.

Al combinar aquestes dues tècniques junt amb la vacumteràpia que també incorpora, aconseguim crear un efecte remodelant, drenant i tensor.

Només amb el CRS, aconseguim dos serveis en un remodelació o reducció i re-densificació.

RESULTATS del CRS:

  • Eliminació del greix localitzat
  • Reducció de volum generalitzat
  • Reafirmació cutània
  • Reducció de la cel·lulitis
  • Millora immediata de l’aspecte de la pell

per tenir més informació pots anar a EL REMODELADOR CORPORAL Cyclone

#crs #crscyclone #elremodeladorcorporal

Cyclone Rotative System
Cyclone Rotative System
Cyclone Rotative System CRS
Cyclone Rotative System CRS
CRS Scandinavia Girona
CRS Scandinavia Girona
CRS Cyclone Rotative System
CRS Cyclone Rotative System

Si vols saber més de CRS Cyclone Rotative System pots anar a +informació CycloneResum
CRS Cyclone Rotative System
Nom de l'article
CRS Cyclone Rotative System
Descripció
El CRS Cyclone Rotative System és un capçal on tenim reunides tres tècniques: la vacumteràpia, el sistema rotatori i la radiofreqüència bipolar. Amb aquest innovador capçal aconseguim tractaments molt més ràpids i efectius. El moviment rotatiu actua simultàniament amb la radiofreqüència i el vacum a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari