crs remodelador anticel·lulític scandinavia girona

CRS Cyclone Rotative System

El CRS Cyclone Rotative System és un capçal on tenim reunides tres tècniques: la vacumteràpia, el sistema rotatori i la radiofreqüència bipolar. Amb aquest innovador capçal aconseguim tractaments molt més ràpids i efectius. El moviment rotatiu actua simultàniament amb la radiofreqüència i el vacum, estimulant tot el teixit tractat i creant una hiperèmia superficial, activant tots els processos regeneratius de la pell i la síntesi de col·lagen i elastina.

El CRS (Cyclone Rotative System) és un capçal on tenim reunides tres tècniques:

  • La Vacumteràpia: Redueix la cel·lulitis, millora l’elasticitat dels teixits, combat i elimina la flaccidesa, alleuja els dolors musculars, neteja els porus i desintoxica la pell.
  • El Sistema rotatori independent ens permet una major torsió del teixit aconseguint un massatge del teixit adipós profunt.
  • La Radiofreqüència bipolar: ens ajuda a regenerar les fibres de col·lagen i elastina donant un efecte tensor a la zona tractada.
CRS, aquest exclusiu i nou sistema de rotació s’ha dissenyat per facilitar el maneig i poder mobilitzar el teixit potenciant l’efecte de la vacumteràpia. La radiofreqüència crea un efecte tensor del teixit a causa de la regeneració del col·lagen i les fibres d’elastina. Actua remodelant la superfície de la pell incrementant l’activitat metabòlica en el teixit adipós, millora el reg sanguini i contribueix a l’oxigenació dels vasos sanguinis. La vacumterapia treballa en l’àmbit de mobilització del teixit gras, és un tractament anticel·lulític, reductor i reafirmant. Millora l’elasticitat dels teixits, combat i elimina la flaccidesa, alleuja els dolors musculars, neteja els porus i desintoxica la pell. El CRS Cyclone Rotative System és un sistema de rotació que incrementa l’activitat dels teixits i redueix el volum dels adipòcits, reduint d’aquesta manera volum. Incorpora la radiofreqüència bipolar, que ens ajuda a regenerar les fibres de col·lagen i elastina donant un efecte tensor a la zona tractada. Al combinar aquestes dues tècniques junt amb la vacumteràpia que també incorpora, aconseguim crear un efecte remodelant, drenant i tensor. Només amb el CRS, aconseguim dos serveis en un remodelació o reducció i re-densificació.

RESULTATS del CRS:

  • Millora immediata de l’aspecte de la pell.
  • Reducció de grexi localitzat.
  • Reducció de volum generalitzat.
  • Reafirmació cutània.
  • Reducció de la cel·lulitis.
per tenir més informació pots anar a EL REMODELADOR CORPORAL Cyclone #crs #crscyclone #elremodeladorcorporal
Cyclone Rotative System
Cyclone Rotative System
Cyclone Rotative System CRS
Cyclone Rotative System CRS
CRS Scandinavia Girona
CRS Scandinavia Girona
CRS Cyclone Rotative System
CRS Cyclone Rotative System
Si vols saber més de CRS Cyclone Rotative System pots anar a +informació Cyclone

Resum
CRS Cyclone Rotative System
Nom de l'article
CRS Cyclone Rotative System
Descripció
El CRS Cyclone Rotative System és un capçal on tenim reunides tres tècniques: la vacumteràpia, el sistema rotatori i la radiofreqüència bipolar. Amb aquest innovador capçal aconseguim tractaments molt més ràpids i efectius. El moviment rotatiu actua simultàniament amb la radiofreqüència i el vacum a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *