Cupping Massatge amb ventoses

Cupping Massatge amb ventoses

Cupping Massatge amb ventoses: un mètode terapèutic, ancestral, derivat de la medicina tradicional xinesa de fa més de 3.000 anys. Egipcis, grecs i romans han llegat escrits relatant el seu ús i una quantitat múltiple de beneficis tant físics com psicològics. El seu objectiu és provocar determinats estímuls cutanis per afavorir la circulació sanguínia i limfàtica. Aquests estímuls s’aconsegueixen gràcies a la producció de buit.

Quan el tractament s’aplica de manera correcta, mai serà irritatiu o desfavorable per a la pell, tot i que ho és normal que quedin marques quan la teràpia s’ha realitzat recentment. Aquestes desapareixeran al cap de pocs dies sense cap tipus d’alteració ni conseqüència. La seva aplicació generarà una sensació de calor i formigueig a la zona que ha estat treballada.

Hi ha molts tipus de ventoses, actualment se sol recórrer a la ventosa de vidre o plàstica realitzant el buit de diferents formes. Si s’utilitzen les de vidre, es fa escalfant amb foc el seu interior perquè es consumeixi l’oxigen i es formi el buit que succiona la pell les de plàstic vénen proveïdes d’una bomba de succió que permet extreure l’aire.

La hi considera una teràpia energètica, ja que els seus moviments poden ser llargs per descarregar o circulars i estimulants en àrees amb molestos nusos o teixit rígid. Recomanat per a les zones on es localitza major tensió com: Cervicals, dorsals, trapezi i lumbars. És una tècnica que ajuda a estovar i preparar la musculatura per a l’eliminació total de la contractura disminuint el dolor o molèsties del tractament, a més de provocar una profunda sensació de benestar i relaxació.

Recomanada per a persones amb dures jornades laborals, que pateixen constant estrès, males postures o dolors d’esquena per treballar tot el dia asseguda. La ventosa simula l’acció d’un massatge a teixit profund (de dins cap a fora).

Altres importants beneficis de Cupping massatge amb ventoses són l’eliminació de toxines o factors patògens, l’estimulació del metabolisme cel·lular i de les funcions de la pell, relaxació de la musculatura per la fluïdesa del reg sanguini, depuració del sistema circulatori en l’àmbit de venes, artèries i capil·lars.

Vols saber el preu de Cupping Massatge amb ventoses a Girona?

+ informació Cupping Massatge amb ventosesDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *