Curs de Reiki Nivell I: Divendres 5, 12 de maig 2017 de 16:00 a 20:00 #reiki https://scandinaviagirona.com/2017/03/curs-reiki-nivell/

Curs de Reiki I Nivell

Curs de Reiki  Nivell I: Divendres 5, 12 de maig 2017 de 16:00 a 20:00

I NIVELL: Coneixement dels centres energètics o xacres; com funcionen, la relació que tenen amb les diferents emocions o programacions mentals i la incidència sobre els òrgans corresponents i la malaltia. Com s’origina i que és, per tant la malaltia, i com podem sanar-nos. Com actua l’energia de Reiki.
Simbologia corresponent al primer Nivell, sintonització i pràctica presencial de sanació.

+ informació a: www.reikigirona.net

El mètode Reiki és un sistema natural d’harmonització i recuperació energètica practicat per tal de mantenir o recuperar la salut. És un mètode de reducció d’estrès. El Reiki és un sistema personal per despertar el poder que habita dins nostre, captant, modificant i potenciant l’energia. Funciona com un instrument de transformació d’energies nocives en benèfiques.

Reiki és una paraula japonesa, la traducció és:
REI significa universal i es refereix a l’essència energètica còsmica que amara totes les coses i envolta tot el que existeix.
KI és l’energia vital individual que flueix en tots els organismes vius i els manté.
El Reiki és una sanació holística. Holístic ve de la paraula grega “holos”, que vol dir total. És a dir, l’energia Reiki actua en la totalitat de l’ésser, en els cossos físic, emocional i mental.

Els tractaments de Reiki alliberen tensions, milloren el sistema immunològic, desintoxiquen, equilibren i amplien la nostra energia. Ajuden a alliberar emocions bloquejades. Acaben amb traumes emocionals del present i del passat. Proporcionen calma i benestar. Netejant el cos físic de tractaments agressius i aportant al malalt un estat de relaxació, pau i serenor.
La malaltia és una disfunció entre els nostres cossos físics, emocionals i emocionals. Tornar l’equilibri entre ells, és vital per recuperar la salut i el benestar.
ELS CINC PRINCIPIS DE REIKI

  • NOMÉS PER AVUI NO T’ENFADIS
  • NOMÉS PER AVUI NO ET PREOCUPIS
  • NOMÉS PER AVUI SÉ AGRAÏT
  • NOMÉS PER AVUI GUANYA HONRADAMENT LA TEVA VIDA
  • NOMÉS PER AVUI HONRA ALS TEUS ANCESTRES I MESTRES

 

primer curs un exit

Curs de Reiki  Nivell I: Dimecres i Divendres 15, 17, 22, 24 de març 2017 de 18:00 a 20:00Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *