cyclone premium lift scandinavia girona

Cyclone Premium Lift -AURA

Tractament redensificador de la pell reactivador de col·lagen amb Cyclone Premium Lift -AURA

El lifting facial quirúrgic és la intervenció més coneguda per al rejoveniment facial. No obstant, les noves tècniques sense cirurgia estan aconseguint els efectes lifting en un nombre cada cop més elevat de casos.Els departaments de I+D disposen de grans recursos, tant en multinacionals com en prestigioses universitats i hospitals. Biologia molecular, ingenieria genètica, factors de creixement epidèrmic…són ja tractaments sense cirurgia que podem gaudir amb resultats molts propers al clàssic lifting facial quirúrgic.
Avui et presentem un dels equips amb millors resultats del mercat: Cyclone Premium Lift: AURA.

És un nou i revolucionari sistema de rejoveniment facial basat en la generació de calor intradèrmica, que produeix un escalfament de l’aigua intercel·lular produint una reacció de les fibres de col·lagen i elastina. Es tracta d’un tractament mèdic estètic que puja la temperatura de l’epidermis 3 o 4 graus per sobre de la pròpia temperatura corporal. És un tractament molt agradable i totalment natural per l’organisme i sense contraindicacions. Destaca pel seu efecte tensor.

Aconseguim una millora de la quantitat i qualitat de les fibres de col·lagen i elastina, que són les que sostenen i donen densitat a la nostra pell.
El col·lagen de la pell és l’encarregat d’unir les cèl·lules i els fibroblasts (responsables de mantenir la salut de la pell i sanar les ferides entre altres coses). La seva fragmentació, que no significa altra cosa que el simple fet que el col·lagen es trenca, provoca que aquesta unió perdi força.
Com menys unides estiguin les cèl·lules i els fibroblasts, menys estabilitat tindrà la pell. De la mateixa manera, com menys col·lagen es produeixi més cèl·lules estaran inestables estructuralment, pel que es produeix un envelliment prematur.

La destrucció de l’estructura de la pell (col·lagen i elastina) es deu, en gran mesura, a una alimentació poc saludable. Les molècules de glucosa (sucre) presents en aquest tipus d’alimentació, generen una proteïna que el cos no pot destruir, és rígida i trenca les fibres de col·lagen i elastina. Malauradament aquestes fibres trencades són irreversibles. D’aquí la importància d’evitar aquest fenomen anomenat glicació, mitjançant una alimentació saludable i mitjançant tècniques que generin nou col·lagen i elastina.
T’ho assegurem, és possible tenir una pell de 50 anys amb una pell saludable i amb pocs signes d’envelliment.

Especialment indicat per a la flacciditat de l’oval de la cara, flacciditat del coll, arrugues fines i parpelles caigudes.

Resultats visibles i altament efectius des de la primera sessió.

Indicat per a pacients que desitgin millorar l’aspecte de la pell dotant-la de major fermesa, brillantor i elasticitat, aportant una major densitat al teixit i redefinint tot el rostre.

Tractaments per a la flacciditat facial.
Excés de pell al coll.
Elevació de la zona malar (pòmuls).
Retracció de ptosis de la parpella superior.
Millora de la zona periocular.

La sessió facial és de 60 minuts. Tractament recomanat per un resultat millor i més durador de 4 a 6 sessions a raó d’una a la setmana. Evita els tractaments invasius.

Sap ho és el teu espai per provar una sessió del  Cyclone Premium Lift?Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *