d white despigmentant scandinavia girona

D-WHITE: El Tractament Despigmentant

La major part de les taques són produïdes pel sol, altres sorgeixen perquè les tenim latents als nostres gens, és a dir, que són hereditàries i altres apareixen amb l’edat.

Com es produeix una taca a la pell?

Quan la radiació solar incideix sobre la nostra pell, aquesta es defensa generant melanina. La melanina produïda migra cap a la superfície de l’epidermis i per una disfunció de l’organisme, en comptes de repartir-se de forma homogènia es concentra en un punt generant una taca.

En l’actualitat el millor tractament per eliminar una taca és el làser, equip mèdic que allibera una gran quantitat d’energia en un període de temps molt curt actuant sobre la melanina, escalfant-la i sobreexcitan-la fins a suprimir-la.

Tractament D-WHITE:

Innovador mecanisme d’acció amb un clar paral·lelisme amb el funcionament dels equips de làser utilitzats en els tractaments mèdic-estètics.
Tolerància testada sota control dermatològic, tractament apte per pells sensibles, testat en pells de totes les ètnies, incorpora àcids de nova generació (pha) biocompatibles, conté filtres solars encapsulats de nova generació més tolerants amb la pell.

  • Conté actius despigmentants que actuen de forma selectiva sobre l’excés de pigmentació simulant l’acció d’un làser mèdic.
  • Eficàcia tres vegades superior sobre queratinòcits pigmentats front als que no ho estan.
  • Acció regenerant similar als resultats aconseguits per un làser mèdic.
  • Actius específics per a fototips de pells fosques.

El tractament D-WHITE està formulat amb un conjunt de potents actius que actuen en sinergia, per combatre l’excés de pigmentació de la pell, dirigint la seva activitat en cinc accions principals:

  1. Renovació cel·lular multicapa: reducció visible de la taca. Combina 3 tècniques d’exfoliació intensa amb un excel·lent nivell de tolerància cutània. Acció dermoabrasiva, Enzimàtica i Química.
  2. Eliminació de la melanina existent: actua de forma selectiva sobre les taques
  3. Prevenció de futures taques: Bloqueig del procés de la melanogènesi
  4. Lluminositat: Pell radiant i uniforme
  5. Foto rejoveniment: Millora els signes de l’envelliment

Tens tendència a pigmentar de forma irregular? Et surten taques després de l’estiu? No t’has pogut treure de sobre aquella taca que et va sortir amb l’embaràs? Vols unificar el to de la teva pell i no saps com?
No t’ho pensis més i prova el nostre tractament D-white i oblida’t de les taques.

T’interessa i vols més informació dels nostres serveis?

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *