DermaRoller Girona

Dermaroller

Recupera la joventut de la teva pell.

El dermaroller és el tractament adequat per recuperar la joventut de la pell, suavitzar les línies d’expressió, les arrugues, les cicatrius, les taques i les estries.

El dermaroller incorpora minúscules agulles que creen micro perforacions en la superfície cutània, que permeten augmentar la permeabilitat de la pell i millorar prodigiosament la penetració de principis actius a través de l’estrat corni; la capa més superficial de la pell que ens fa de barrera protectora entre la superfície i l’epidermis.

Es desplaça sobre l’àrea a tractar en diverses direccions penetrant subtilment a la pell. Aquesta estimulació mecànica fa rodar el cilindre amb les petites agulles, produint microlesions. A través d’aquestes, es comença un procés natural de reparació de la pell, en el qual es produeix la síntesi de col·lagen i elastina obtinguent un augment de la qualitat de la pell, aportant una aparença més tersa, brillant i llisa.

Gràcies a aquestes micro perforacions provocades pel dermoroller, les substàncies actives contingudes en els productes cosmètics poden arribar a nivell d’epidermis i tractar amb la màxima efectivitat diferents manifestacions inestètiques de la pell, a més de millorar de forma progressiva i natural l’aspecte dels teixits mitjançant l’estimulació natural dels mecanismes reparadors de la pell.

El dermaroller facial, ha sigut especialment desenvolupat per atenuar de forma considerable les arrugues fines al voltant dels ulls, pòmuls i boca, recuperar l’elasticitat de la pell i disminuir les cicatrius i / o seqüeles de l’acne.

Efectes Dermaroller:

 • Ajuda a recuperar la fermesa i tonicitat de la pell flàcida.
 • Redensifica l’epidermis.
 • Ajuda a suavitzar arrugues i línies expressió.
 • Millora la textura de la pell.
 • Redueix l’aparença de cicatrius d’acne, porus oberts, cicatrius causades per varicel·la.
 • Millora l’aparença de les estries de l’embaràs o pèrdua de pes.

Els estudis han demostrat que l’absorció de sèrums, cremes i cosmètics s’incrementa fins a 1000 vegades quan s’aplica amb dermaroller.

Contraindicacions: lesions infeccioses a la pell, antecedents herpes o altres patologies cròniques amb manifestacions a la pell.

#dermaroller #tractamentfacial #tractamentcorporal

Tractament Facial a Girona Derma Roller
Tractament Facial DermaRoller
DermaRoller estrias
DermaRoller estrias
DermaRoller celulitis
DermaRoller celulitis
DermaRoller Girona
DermaRoller Girona

Instruccions d’us del Dermaroller

Abans de començar a utilitzar el Dermaroller per primera vegada, s’han de seguir els següents passos:

Les passades cal que siguin sense pressió (no cal pressionar en excés). Cada pell té una reacció diferent a la sensibilitat. La sensació de formigueig o picor és normal. Utilitzeu-lo dues o tres nits per setmana segons la seva tolerància.

Premeu lleugerament, gireu el Dermaroller a l’àrea, en vertical, horitzontal i en les dues diagonals. Cal tenir en compte que l’epidermis que envolta els llavis i els ulls és molt més fina i molt més sensible.

Es pot utilitzar el Roller per tot el cos. L’enrogiment de la pell és normal, però si hi ha enrogiment o irritació persistent consulti a un professional.

Com hem de guardar el Dermaroller?

Per netejar el teu Dermaroller l’has d’aclarir amb aigua calenta i eixugar-lo amb un parell d’agitaments amb la mà.

NOTA: Eviti qualsevol contacte del Dermaroller amb objectes durs o superfícies.

IMPORTANT: Abstenir-se de fer servir netejadors industrials, ja que podrien estar subjectes a la corrosió i això deterioraria el Roller.
No utilitzar sobre la pell irritada, infectada, per fong. Si no està segur sobre la condició de la seva pell consulti a un dermatòleg.

Passes a seguir per l’utilització del Dermarroller.

 1. Preparar una taula neta amb el següent: El Dermaroller, coixinets de cotó, alcohol isopropílic 70% (preferiblement en una ampolla), guants d’un sol ús (opcional) i una crema anestèsica (opcional).
 2. Preparar l’àrea que està tractant amb sabó antibacterià i netegeu amb alcohol.
 3. Esbandir el Dermarroller amb aigua calenta / bullint córrer durant uns segons.
 4. Rentar les mans o amb una mica d’alcohol en elles i fregar fins que s’evapori.
 5. Si utilitzeu una crema anestèsica: Aplicar la crema segons les instruccions. És important treure la crema per complet abans de rodar, pots utilitzar cotó amarat en alcohol per fer-ho.
 6. Si estàs utilitzant un producte cosmètic, aplica una mica i fes un massatge suau.
 7. Rodaments: 4-8 vegades en cada direcció: horitzontal, vertical i diagonal, com es mostra. Apliqui pressió suficient perquè les longituds pugui penetrar en la seva pell.
 8. Si estàs utilitzant un producte cosmètic, apliqui una mica més i fes un massatge lleugerament.
 9. Rentar el Dermarroller amb aigua calenta, ruixar diverses vegades amb alcohol i assecar a l’aire durant uns 10 minuts abans de tornar a posar al seu contenidor.

Després del tractament:

 1. Immediatament després, la seva pell es veurà alguna cosa vermella. Aquesta inflamació és normal i desapareixerà al cap de poques hores.
 2. Esperar almenys 6 hores abans de rentar la zona tractada, i evitar tota mena de sabons almenys 24 hores.
 3. No cobreixi la seva pell en embenats.
 4. Eviti perllongar l’exposició al sol o banyar-se al mar durant almenys 24 hores.
 5. No utilitzeu productes tòpics antiinflamatoris a la pell.

Amb quina freqüència he de fer-me el tractament?
El següent és la nostra recomanació basada en la nostra pròpia experiència, així com la dels nostres clients.
“0,5 mm: Es pot fer servir diàriament a la mateixa zona de la pell tractada.
“1,0 mm: 2 a 3 vegades per setmana.
“1,5 mm: 1 cop per setmana (Nota: .. 1,5 mm sol ser suficient per a la majoria de propòsits, ja que arriba a la dermis per sobre d’1,5 mm)

+ informació a dermarollerResum
Dermaroller
Nom de l'article
Dermaroller
Descripció
Recupera la joventut de la teva pell. El dermaroller és el tractament adequat per recuperar la joventut de la pell, suavitzar les línies d’expressió, les arrugues, les cicatrius, les taques i les estries.
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *