Dia De La Mare

Dia de la MARE 2018

Benestar i Flors Per la Teva Mare

La teva MARE és única! Recorda-li amb un detall diferent i especial. Dia de la MARE.

El primer diumenge de maig se celebra el Dia de la Mare. Assenyalar aquest dia ens pot servir per recordar el nostre afecte per elles. I un bon gest sempre pot ajudar.


Les impulsores de la commemoració del Dia de la Mare van lluitar per tal que es mantingués com una celebració basada en l’amor, en compartir i en perseverar per mantenir aquesta unió tan especial. Tot i que en l’actualitat tenen també un caràcter comercial, el cert és que els seus fonaments són els mateixos que en els orígens i per la seva part, els regals els tenim concebuts com una mostra d’agraïment pel paper que les nostres mares han jugat, juguen i jugaran sempre a la nostra vida.

A Scandinavia sabem que cada dia hauria de ser el dia de la Mare, per això ho volem celebrar amb tres packs ideals perquè la puguis sorprendre! Tots ells inclouen com a detall un💐Ram de Flors 🌷 per fer de la seva experiència un moment inoblidable.

Tractament Facial: Neteja de cutis, per il·luminar i hidratar pell.
La neteja de cutis és un hàbit indispensable tant per la higiene com per mantenir la pell del rostre més lluminosa. Encara que no ens maquillem, és necessari netejar la pell cada dia per eliminar restes de la crema hidratant, pols i contaminació del carrer que ens embruta i obstrueix els porus del rostre.
Massatge Neurosedant: actua sobre els sistemes muscular, circulatori, sistema limfàtic, nerviós i energètic per reequilibrar i regular l’organisme. Ideats originalment amb el propòsit de relaxar els músculs, els massatges relaxants desenvolupen diferents moviments tècnics i maniobres harmòniques, a efecte que estimuli físicament a l’organisme i sorgeixin en ell reaccions benèfiques del tipus muscular, biològic, metabòlic i fins psicològic.
Tractament Facial amb Massatge Neurosedant: Gaudeix del teu moment amb els dos serveis!

Sorteig a Instagram Per la teva Mare
Sorteig a Instagram Per la teva Mare

Per commemorar encara més aquest dia tan especial, fem un 💐 sorteig a Instagram Per la teva Mare 🌷 perquè la teva mare guanyi un dels magnífics tractaments que oferim gràcies a la vostra participació! Teniu temps fins al 6 de maig.

I recorda que cada un d’aquests serveis inclou un 💐 Ram de Flors🌷 que es trobaran de sorpresa dins la cabina.
Regala amor, regala flors i benestar. #elmeumoment

  #diadelamare #regalsoriginals #perlatevamare
La Mare Scandinavia Regalos
La Mare Scandinavia Regal
Dia De La Mare 2018
Dia De La Mare 2018
Dia De La Mare
Dia De La Mare
Dia De La Mare Regals Originals
Dia De La Mare Regals Originals


Resum
Dia de la MARE
Nom de l'article
Dia de la MARE
Descripció
Benestar i Flors Per la Teva Mare La teva MARE és única! Recorda-li amb un detall diferent i especial. Dia de la MARE. El primer diumenge de maig se celebra el Dia de la Mare. Assenyalar aquest dia ens pot servir per recordar el nostre afecte per elles. Quin Regal per la teva Mare? 💐 vine a la teva estètica a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *