Electroestimulació o EMS: gimnàstica passiva

Electroestimulació o EMS: gimnàstica passiva

Electroestimulació o EMS, també anomenada gimnàstica passiva.

La Electroestimulació, mantenir-se en forma i amb un bon estat de salut requereix un cert esforç, que serà major o menor en funció dels nostres objectius i la nostra condició física prèvia. Avui en dia, tenim certes tècniques i tractaments que ens ajuden al fet que aquest esforç sigui més lleu i més agradable.

És el cas de l’electroestimulació muscular, una tècnica que utilitza la corrent elèctrica adequada per provocar una contracció muscular, gràcies a ella, una tonificació del teixit muscular més ràpida.

Els aparells d’electroestimulació són una ajuda tant en el camp de la fisioteràpia i estètica, com en el de l’entrenament, formant part d’una gran ciència coneguda com a electroteràpia.

L’electroteràpia és aquella part de la medicina que utilitza electricitat com a medi terapèutic per tractar de millorar o reparar teixit neuromusculars.

L’electroestimulació muscular és la forma d’exercitar els músculs utilitzant impulsos elèctrics de baixa intensitat, que es generen en un dispositiu que s’aplica amb elèctrodes en contacte directe amb la pell pròxima als músculs que es pretenen estimular. Aquests impulsos imiten el potencial d’acció provinent del sistema nerviós central, causant la contracció muscular, tonificant, d’aquesta manera, la zona a tractar.

Modela el contorn corporal en augmentar la tonicitat dels músculs que presenten falta de to i actua simultàniament en l’àmbit muscular amb acció reafirmant del teixit adipós, degradant els greixos emmagatzemats i provocant la reducció de contorn corporal i sobre el sistema circulatori, ajudant al drenatge limfàtic, que incideix directament sobre els teixits afectats per la cel·lulitis.

Aquesta tècnica no està recomanada en persones amb marcapassos, tumors, trombosis o varius, persones epilèptiques o amb processos hemorràgics o infecciosos.

Està indicada per la flaccidesa, reafirma i tensa els teixits, donant-li to i fermesa a cames, glutis, abdomen, braços…

L’electroestimulació junt amb tractaments de massatge manual, cavitació, vacumteràpia, pressoteràpia ens ajudarà a aconseguir un resultat immillorable.

Pots gaudir del teu tractament amb electroestimulació a Scandinavia

+ informació de la electroestimulacióDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *