Embolcall Corporal i els seus beneficis

Deixat emportar pels nostres delicats embolcalls corporals que t’ajudaran a combatre els problemes típics de la pell. Millora la circulació, alleugereix el dolor muscular, desintoxica el cos i ajuda a l’eliminació de teixits adiposos.

Els embolcalls corporals constitueixen un tractament estètic que, tot i que prové de l’antiguitat, ha començat a ressorgir la seva pràctica en centres d’estètica des de els anys 80. Es pot considerar una teràpia degut als seus beneficis i mètodes de treball que s’utilitzen, concentrant els principis actius en l’embolcall, amb l’objectiu d’aconseguir efectes rejovenidors sobre la pell, reductors, reafirmants o anticel·lulítics.

En primer lloc treballarem un exfoliant sobre la zona a tractar per eliminar cèl·lules mortes i les toxines, a la vegada que estimulem els porus i els sensibilitzem per absorbir les propietats del producte aplicat.

Un cop exfoliada la zona, aplicarem el producte seleccionat i cobrirem enterament tota la part del cos a treballar (normalment cames i/o abdomen, zona interna dels braços), amb l’objectiu d’estimular la vasodilatació i el metabolisme, i introduir a l’organisme els principis actius aportats per l’embolcall, el qual es deixa actuant durant uns 25-30 minuts.

A més d’efectes hidratants, humectants i rejovenidores que aquest tractament exerceix sobre el teixit, representa uns grans beneficis per la pèrdua de pes i reducció de cel·lulitis, degut al desgast de greixos i calories que es genera en estimular la vasodilatació corporal. Així mateix, en produir-se aquest efecte de forma continguda per l’embolcall, s’evita la flaccidesa que ens pogués quedar després d’haver perdut volum.

La composició de l’embolcall que s’utilitzarà dependrà del tipus de teixit que s’hagi de tractar, tot i que les més utilitzades acostumen a ser les algues, que contenen proteïnes, minerals i vitamines que afavoreixen la circulació, l’estrès i la pell flàccida, creant una bona hidratació a la pell. Els embolcalls d’algues no estan recomanats per a persones amb problemes de tiroides.

Així doncs, aplicar embolcalls a les zones més rebels amb diferents elements (combinats o no) és una altra manera de lluitar contra la flaccidesa i el volum localitzat de manera relaxant i efectiva.

Vols saber quin es el teu preu a Scandinavia Girona?

+informació Embolcalls CorporalsDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *