Estem al teu costat com mai!! ✨

2020 està siguent un any d’entrebancs però també d’aprenentatge. A tots ens ha desmontat els plans però també ens ha impulsat a reaccionar ràpid a les noves situacions i adaptar-nos a les noves necessitats de la nostra gent.

Un cop més i com ja sabeu, ens hem vist obligats a tancar el centre durant 15 dies seguint les noves mesures decretades per el govern de Catalunya. 

Scandinavia Girona ha sigut un espai segur desde el primer dia. Hem seguit totes les pautes marcades referents a higiene, desinfecció i neteja. 

Aquest octubre tenim unes promocions espectaculars!! i com que no volem que perdeu l’oportunitat de gaudir-les em preparat la nostra botiga online per tots i totes vosaltres.

https://scandinaviagirona.com/botiga/elmeumoment/ on podràs trobar totes les promocions i novetats! 

CITES

Si ja tenies cita per un dels serveis en promoció però hem hagut de reagendar-la de cares al novembre has de fer la compra abans del 31 d’octubre a través del nostre web. 

Si no tenies cita però tot i aixì no t’ho vols deixar perdre, no t’ho pensis! totes les compres tenen una caducitat d’un any!

PROMOCIONS

Aprofita ara i comença a fer LPG: el tractament corporal remodelador amb millors resultats de tot Girona. Actualment es tracta d’una de les millors tècniques per eliminar la cel·lulitis i millorar l’aspecte de la pell. Tracta de forma localitzada i específica el greix resistent a les dietes i a l’exercici físic. Aprofita que aquest mes està nomès a 19€ NOMÉS fins al 31 d’octubre.

Portar mascareta per tot arreu per no contagiar-nos és per el nostre seguretat i la del demès però la situació ens afecta. No lluïm del tot el nostre rostre, i la meitat tapada produeix una gran acumulació de calor, picor, rascades… per tant la nostra pell no respira com és degut.

Cuidar-se la pell és un dels factors més importants per a molts de nosaltres, ja que és el primer que veu tothom: quan ens presenten a nous amics, quan hem d’anar a una entrevista de feina o bé quan tens una cita especial, entre d’altres… Sempre volem lluir de la millor forma possible!! Aprofita que aquest mes està nomès a 19€ NOMÉS fins al 31 d’octubre.

La depilació Làser de Díode és un tractament ràpid, segur, eficaç i higiènic. El nostre pack més petit i econòmic és el d‘engonals + aixelles. Aprofita que aquest mes està nomès a 19€, NOMÉS fins al 31 d’octubre.

La depilació Làser de Díode és un tractament ràpid, segur, eficaç i higiènic. Un dels nostres packs més complets i dels preferits entre les nostres clientes és el de cames senceres + engonals + aixelles per 49€ NOMÉS fins al 31 d’octubre.

La depilació Làser de Díode és un tractament ràpid, segur, eficaç i higiènic. Per últim, el nostre pack més gran i complet: 

1/2 braços + cames senceres + engonals + aixelles per 79€ NOMÉS fins al 31 d’octubre

Començarem el Novembre amb ganes i  moltes novetats!!

Us presentem el nou pack My combo!!

Si no tens clar quin tractament t’anirà millor, si busques el teu moment, provar nous equips i serveis o simplement fer una mica de cada, ara tens el teu pack ideal!

My Combo és un pack de 5 sessions de 1h on podràs combinar les sessions de la forma que més et convinguin o vingui de gust! Tria entre tots els tractaments corporals (LPG, HIFU, cavitació, pressoteràpia, CRS, termoteràpia, Crioteràpia), tractament facials (higiene facial, radiofreqüència, Cyclone lift), sessions de depilació amb làser díode i massatges corporals.

Crea el teu combo idoni per només 149€. Ja disponible a la nostra botiga online.

Seguiu atents/es que venen més novetats i serveis!!

#scandinavia #scandinaviagirona #elmeumoment #covid #corporal #facial #laser #laserdiode #lpg #cyclone #massatge #bellesa #esteticagirona #girona #estetica



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *