Aquest estiu enamora't del teu cos amb Scandinavia Promoció Estiu 2018

Estiu 2018

Aquest estiu enamora’t del teu cos

Ja estem a l’estiu i a Scandinavia volem que aprofitis les nostres millors opcions per preparar-te. Tant amb tractaments corporals, com per lluir un millor aspecte de la pell, del cos i del rostre. Descobreix la millor versió de tu amb nosaltres. Gaudeix del benestar i la relaxació, troba #elmeumoment.

Programa HIGH-TECH de 15 sessions

Aquest estiu enamora't del teu cos amb Scandinavia HIGH TECH Estiu 2018
Aquest estiu enamora’t del teu cos amb Scandinavia
HIGH TECH Estiu 2018

Volem mimar-nos i volem resultats i com més ràpid, millor. A més quan l’estiu està aquí. Oferim un programa de tractament corporal on combinem les aparatologies més innovadores i avançades del mercat per tal de poder personalitzar i adaptar-nos a totes les zones i necessitats que cadascun pugui necessitar. Realitzarem un estudi corporal per valorar quines aparatologies seran més eficaces en cada cas.

Aquest programa consta de 15 sessions amb la tecnologia estètica més avançada HIGH TECH. Sis sessions, d’un total de quinze sessions, són de Cyclone: L’equip revolucionari per la combinació de 5 tecnologies. Amb resultats immediats. Redueix, Remodela, Redefineix, Tensa i Reafirma la pell. Consta d’ultrasons cavitacionals amb radiofreqüència monopolar i bipolar, un sistema de vacumteràpia rotatiuHIFU (ultrasó localitzat). Les altres nou sessions consisteixen d’altres tecnologies  que oferim al nostre centre.

 • LPG: Una de les millors tècniques per eliminar la cel·lulitis. Els equips LPG utilitzen la tècnica Lipomassage i Endermologie avalades per assajos clínics i sobretot estudis científics. Tracta els greixos localitzats resistents a les dietes i l’exercici físic.
 • Cavitació: Consisteix a aplicar ultrasons en determinades zones del cos per eliminar el greix d’una forma indolora i no invasiva d’ús localitzat.
 • Radiofreqüència: Tensa i millora la textura de la pell. Compacta el teixit subcutani, reduint el seu volum. Afavoreix el drenatge limfàtic, disminuint la cel·lulitis.
 • Pressoteràpia: És un equip que consisteix en unes botes que van des del peu fins als ganglis engonals, una faixa abdominal i braços. Exercint un seguit de pressions i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic, activant-lo i afavorint l’eliminació de toxines i volum de líquids. El programa HIGHTECH també inclou embolcalls , termoteràpies, massatges reductors

Aquest mes de Juny 2018 el programa HIGH TECH per
666€ (sense promoció 820€)
Promoció valida fins 25/07/2018.

Qui diu que no es pot depilar amb Làser Díode a l’estiu? (només el mes de Juliol 2018)

Làser de Díode Estiu 2018
Làser de Díode Estiu 2018

Un dels grans avantatges del Làser Díode és que es pot realitzar a l’estiu amb la pell bronzejada.
Recomanem evitar l’exposició al sol els 3 o 4 dies abans i després de la sessió de làser díode, tot i que pot dependre de la sensibilitat de cada client. La durada del tractament dependrà de la zona, fototips, color i amplitud del pèl i de les necessitats específiques de cada client. Aquesta es la Promoció valida fins 31/07/2018.

Làser Díode Engonals i Aixelles 59 € 39,33 €
Làser Díode Mitges cames amb Engonals i Aixelles 79 € 52,67 €
Làser Díode Cames Senceres amb Engonals i Aixelles 99 € 66 €
Làser Díode Pack Abdomen i Esquena 99 € 66 €

Millora l’aspecte de la pell evitant diversos problemes dermatològics produïts per la depilació amb cera com poden ser irritacions, pèls enquistats, inflamacions… Deixant la pell més suau i tersa.

Promoció de Làser fins a 31/07/2018, vols saber la promoció de altres zones amb Làser

Criolipólisis o Criolipoescultura: Tractament Reductor Localitzat mitjançat fred

Crioteràpia o Crioshape a Girona
Crioteràpia o Crioshape a Girona

Tractament corporal per zones localitzades per aplicació de fred controlat.

En què consisteix la Criolipòlisis?

Es compon de tres plaques que és col·loquen a -5 graus en funció de la nostra temperatura corporal i creen una mort cel·lular per fred (apoptosi). Les cèl·lules mortes s’eliminen del cos de forma natural. És adequat per zones localitzades. S’aplica una crema sobre la zona a tractar del pacient i es col·loca la màquina que aplica el fred intens

sobre la zona adiposa per un espai temporal de 30 minuts a 60 minuts.

Quantes sessions són necessàries?

És recomanable realitzar entre tres i cinc sessions per cada zona a tractar i els efectes es visualitzen a partir del tercer mes. Tot i que cada client és un diagnóstic diferent i els resultats són depenent de cada persona.

Aprofita la nostra oferta per aconseguir tots aquests beneficis: Criolipolisis per 19€ (preu tarifa 40)
Crioteràpia o Crioshape 25/07/2018.

Extensions de Pestanyes Pèl a Pèl. Tria la teva millor opció.

Extensions de Pestanyes
Extensions de Pestanyes

Les extensions de pestanyes semipermanents és un tractament desenvolupat curosament per experts per produir pestanyes més llargues, gruixudes, i amb una aparença molt natural.

Amb quina freqüència s’ha de realitzar el tractament?

Recomanem un manteniment cada 20 dies aproximadament després de la primera posada, ja que la nostra pestanya natural té un cicle aproximat de 6 setmanes.

Es necessita algun manteniment específic a casa?

Hem d’utilitzar productes lliures d’olis a la zona dels ulls per no perjudicar la durada de l’adhesiu, a part d’això pots maquillar-te de forma normal com faríem amb les pestanyes naturals.

 

Neteja de cutis, per hidratar la teva pell (promoció només per Juny 2018)

Hidrata la teva pell Estiu 2018
Hidrata la teva pell Estiu 2018

La neteja de cutis és un hàbit indispensable tant per la higiene com per mantenir la pell del rostre més lluminosa. Encara que no ens maquillem, és necessari netejar la pell cada dia per eliminar restes de la crema hidratant, pols i contaminació del carrer que ens embruta i obstrueix els porus del rostre. I de tant en tant realitzar-te una higiene més completa. I ara és un bon moment!
Hem canviat d’estació, ja arriba l’estiu i és necessari fer una neteja més completa per eliminar impureses i lluir una pell més lluminosa ara que ve el bon temps.
Quins són els seus beneficis?

 • Una pell més lluminosa i agradable.
 • Millora la hidratació amb l’aplicació de les cremes de casa.
 • Aporta relaxació i benestar.
 • Evites l’envelliment prematur.
 • Desintoxiques la pell de la contaminació i dels canvis d’estació.
 • Ajuda a millorar l’aspecte de la pell.
 • Evita que els rajos solars et penetrin de forma agressiva.

Scandinavia volem que llueixis una pell radiant i que la protegeix de tots els factors externs que la perjudiquen. Higiene Facial Complerta per a
19€ (sense promoció 38€)
Promoció valida fins 30/06/2018.

Com pots lluir una pell de seda? (promoció només per Juny 2018)

Pell De Seda Estiu 2018
Pell De Seda Estiu 2018

Per afavorir l’aspecte de la pell i cuidar la nostra pell per l’estiu que hi ha una gran exposició elevada del Sol, cal cuidar-la aportant-li nutrició i hidratació. Quina és la millor manera? Amb un Peeling Slow Go
Beneficis d’un peeling corporal:

 • Obtindràs una pell més tersa i neta.
 • Eliminaràs les cèl·lules mortes de la part exterior de l’epidermis.
 • Millorar l’absorció de les cremes hidratants,de protecció solar,anti-cel·lulítiques, reductores….
 • Gaudiràs d’una total relaxació.
 • Protegeix la teva pell de bacteris i toxines.

Aprofita la nostra oferta per aconseguir tots aquests beneficis. Peeling corporal Slow Go! per
19€ (sense promoció 33€)
Promoció valida fins 30/06/2018.

#promocioestiu2018 #elmeumoment #esteticagirona

 

 

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *