Extensions de Pestanyes Pèl a Pèl: Per una mirada d'infart

Extensions de Pestanyes Pèl a Pèl: Per una mirada d’infart

Mirada d’infart: Extensions de Pestanyes Pèl a Pèl

Extensions de pestanyes semipermanents per dones (i homes) que vulguin allargar les seves pestanyes i definir els seus ulls i la seva mirada. És un tractament desenvolupat curosament per experts per produir pestanyes més llargues, gruixudes, i amb una aparença molt natural que duren fins a 5 setmanes.
Les extensions de pestanyes estan destinades a engrandir i intensificar la mirada d’una forma natural. Cada extensió de pestanya està feta a base de fibra de seda o polièster, un adhesiu específic per pestanyes que no suposa cap mena de risc per la salut dels nostres ulls. És un procediment totalment indolor i semipermanent, ja que en cap moment afecta ni impedeix el creixement de les pestanyes naturals.

La innovadora tècnica de pestanyes postisses pèl a pèl és possible gràcies a l’exclusiva tècnica de pes per pes, pestanyes individuals s’apliquen una per una sobre de les pestanyes naturals per obtenir un resultat impecable que no sobrecarrega les pestanyes naturals ni les danya. Això aporta un aspecte més gruixut i amb més volum a les nostres pestanyes.

Amb quina freqüència s’ha de realitzar el tractament?

No existeix una freqüència exacta per totes les clientes, dependrà del cicle de la nostra pestanya natural. Recomanem un manteniment cada 20 dies aproximadament després de la primera posada, ja que la nostra pestanya natural té un cicle aproximat de 6 setmanes, per tant, haurem d’anar reomplint les pestanyes que hagin caigut.

Es necessita algun manteniment específic a casa?

Hem d’utilitzar productes lliures d’olis a la zona dels ulls per no perjudicar la durada de l’adhesiu, a part d’això pots maquillar-te de forma normal com faríem amb les pestanyes naturals.

Estàs cansada de la màscara de pestanyes? Per més que te’n posis tens les pestanyes curtes?

Oblida’t de tot això i llueix una mirada d’infart amb les extensions de pestanyes pèl a pèl d’Scandinavia Girona.

Vols tenir més informació de Extensions de Pestanyes?Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *