rebaixes i promocions febrer 2020 Scandinavia Girona

Febrer 2020: 1 dia més i més rebaixes!!

Si creus que ja estan totes les rebaixes fetes, vas ben equivocada!!! Aquest Febrer Scandinavia et porta les Segones REBAIXES al 30% de descompte amb els Tractaments de LPG i pressoteràpia i Radiofreqüència facial. En els packs de 5 i de 10!!! També trobaràs al centre productes per cuidar la teva pell desde 5 €, no et quedis sense el teu!
Tenim moltes sorpreses per Sant Valentí! Les higienes facials de Vitamina C estàn al 2×1, emporata’t una per tu i per algú que estimis molt o gaudeix de les dues higienes per tu!!
Els Specials Moments també estan d’oferta, en honor al més de l’amor i al dia de Sant Valentí els posem al 14% de descompte!!

És la teva oportunitat per concedir-te el capritx que necessites sense que el teu moneder pateixi.

SEGONES REBAIXES 30%

Lpg i pressoteràpia

Segones rebaixes: lpg + pressoteràpia i radiofreqüència facial

La seva tècnica consisteix en la mecanització del teixit conjuntiu a través d’un capçal d’alta tecnologia que a través d’un sistema de vacum teràpia i diferents rodets, realitza un massatge profund a la pell i al teixit subcutani. D’aquesta manera aconseguim reduir la cel·lulitis i els problemes de greix localitzat en les diferents àrees corporals com poden ser els braços, esquena, abdomen, malucs, natges i cuixes.

La pressoteràpia el tractament de la retenció de líquids, la cel·lulitis i la flacciditat, consisteix a aplicar determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic. Aquesta tècnica promou més la recuperació de l’elasticitat cutània i augmenta l’aportació d’oxigen als teixits, facilitant la regeneració tissular.

PACK 10 PREU 396 30% — 277’20 €
PACK 5 PREU 220 30% — 154 €

Radiofreqüència Facial

La Radiofreqüència facial és el tractament més emprat per a la reafirmació de la pell i reducció de volum corporal. Per a fins estètics la radiofreqüència empra un nivell d’energia no ablatiu, és a dir, és un tractament no invasiu que no talla la pell i no genera cicatrius. Només es sent una lleugera escalfor que converteix la seva sessió en un moment relaxant.

PACK 5 PREU 160 30% — 112 €

Promoció vàlida del 03/02/2020 fins al 28/02/2020.

OFERTES SANT VALENTÍ

Higienes facials Vitamina C 2×1

Promoció Sant Valentí de Febrer 2020
Promoció Sant Valentí de Febrer 2020

Els efectes de la vitamina C sobre la pell són extraordinaris, en ser capaç d’exercir quatre accions fonamentals sobre aquest teixit: antioxidant, il·luminadora, hidratant i regerant.
Gràcies a la tecnologia cosmètica més innovadora és possible aprofitar al màxim les virtuts de tan efímera vitamina. D’aquesta manera, s’aconsegueixen productes molt eficaços per:

  • Prevenir i corregir els signes d’envelliment
  • Restablir l’equilibri del teixit cutani
  • Mantenir la pell bella i lluminosa
  • Aportar-li un plus d’energia

PREU 2 HIGIENES 92 € 2×1 — 46 €

Special Moments al 14% de descompte

En aquesta caixa ve incorporada una sèrie de productes rics en principis actius anti-edat, ideals per aportar fermesa i hidratació a la teva pell. Els productes que inclou la caixa són: una mascareta detox daurada, amb una base de sèrum (amb la qual re emplenem les arrugues i aconseguim un efecte lífting immediat), una emulsió efervescent la qual et deixa una pell sedosa, elàstica i hidratada, col·lagen pur amb una textura molt agradable (amb la que re densifiquem la pell), una ampolla concentrada amb factors regeneradors cel·lulars (redueix les arrugues i millora la flaccidesa), còctel d’alta concentració i treballarem amb àcids, els quals aportaran regeneració a la teva pell .
És un tractament facial complet, amb el que pots sorprendre gratament. Regala el producte més el tractament a cabina. Vols sorprendre? Aquest és el moment.

PREU 50 € 14% — 43 €

Promoció vàlida del 07/02/2020 fins al 17/02/2020.

No esperis fins a l’últim moment i truca al 637 26 12 37 per agafar hora.

#esteticagirona #oferta #corporals #lpg #radiofreqüència #elmeumoment #ScandinaviaGirona #higiene #facial #regal #santvalentíDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *