A la Fira de Mostres 25 descompte a La

Fira de Mostres de Girona 2018 amb Scandinavia

Un any més ens trobareu a la Fira de Mostres de Girona que es realitzarà des del dissabte dia 27 d’octubre al dijous dia 1 de novembre. El seu horari serà de 10:00h a 20:00h.

És una fira dedicada a molts sectors empresarials englobats a la ciutat de Girona, però poc vista en el món de l’estètica, per això nosaltres hi serem! Perquè som més que una estètica. Volem que ens conegueu i veieu que a part d’oferir-vos tots els nostres tractaments, gaudiu i trobeu la vostra millor versió; desconnectant de la rutina, gaudint d’un gran servei de professionals i a més a més que us sentiu com a casa.

Equip d'estètica a Fira de Mostres de Girona 2018
Equip d’estètica a Fira de Mostres de Girona 2018

Estem al constat d’Equip d’estètica. És una empresa basada en la lloguer i venda d’equips estètics, de l’explotació compartida d’aparatologia i el servei tècnic d’elles. Tot pensat per a professionals de l’estètica. Juntament ,dia 29’d’octubre per a Sant Narcís, realitzaran una conferència d’una innovadora tecnologia que millora la salut i redueix el dolor a través de l’activació de la nostra microcirculació, de la mà de BEMER. Entra a la seva web per aconseguir la entrada a l’envent per a més informació d’aquesta innovadora tecnologia i aconsegueix una plaça per saber més de BemerGroup. Que no t’ho expliquin !

Què trobaràs en el nostre estand?

Sorteig Fira d Mostres de Girona 2018 de Scandinavia
Sorteig Fira d Mostres de Girona 2018 de Scandinavia

El nostre objectiu és enamorar als visitants de la fira, com? Regalant grans somriures, sortejant sis premis, un per cada dia; ho volem donar tot perquè vingueu a veure’ns i els que ja ens coneixeu, poder gaudir de la vostra visita!

En el nostre estand, durant els sis dies que dura la Fira de Mostres, trobareu moltes novetats i sorpreses, Ah!, i el vostre globus! Com cada any. Sempre pensant en vosaltres, cada dia oferirem un sorteig diferent. Per a què veieu la nostra gran varietat de tractaments i sobretot perquè vingueu a gaudir d’una magnífica experiència i desperteu els vostres cinc sentits.

Què guanyaran els premiats?

25 descompte a La Fira de Mostres
25 descompte a La Fira de Mostres

Tot un gran ventall de tractaments, pensats per a cada un de vosaltres. A més a més, durant la fira, en el nostre Estand podràs gaudir d’un gran descompte. Oferirem tots els nostres serveis amb un 25% de descompte, que podràs aprofitar durant tot l’any des del dia de la seva compra. No et sembla genial? Tens l’oportunitat d’aconseguir un preu inigualable de tots els nostres serveis: tractaments corporals amb l’aparatologia més innovadora i manuals, tractaments facials manuals i amb aparatologia més puntera, làser de díode un dels millors del mercat i tractaments SPA per desconnectar i cuidar-te, entre d’altres. Però el més important és què gaudeixis del #elmeumoment i que ens vinguis a conèixer.

Fira de Mostres 2018 - Scandinavia 27-10 a 1-11
Fira de Mostres 2018 – Scandinavia 27-10 a 1-11

Per cert si necessiteu més informació, cliqueu a la pàgina web de la Fira de Mostres trobareu tota la informació necessària; quins Estands hi haurà, quin preu té l’entrada, l’horari d’obertura i tancament, entre altres dubtes.

Scandinavia esta al saló d’emprenedoria amb els companys de l’Associació d’empresaris i Emprenedors de Girona

Us esperem!

 

#elmeumoment #firadegirona2018 #firademostresgirona

 

Si vols una entrada per entra a la Fira de Mostres 2018 envia un mail a hola@scandinaviagirona.com, només tenim 112 😉

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *