Fotodepilació IPL o Làser

Fotodepilació: IPL o Làser

Fotodepilació: és la tecnologia que és far servir per a l’eliminació de pèl mitjançant la llum, sigui llum polsada IPL o Làser.

Anomenada també epilació permanent o definitiva, encara que actualment no existeix cap mètode definitiu d’epilació.

La Fotodepilació (del grec foto = llum) es realitza a base de “llum”. El mètode és aplicat amb diverses tecnologies, com ho és la Llum polsada intensa IPL, el Làser amb diferent tipus i la Llum Polsada Intensa amb Radiofreqüència. La llum del Làser emesa és absorbida per la melanina i té el mateix principi de la Llum Polsada Intensa sent una llum més uniforme i directa que la de la Llum Polsada Intensa i molt més efectiva.

En tots dos casos es depila pel procés que es coneix com a fototermólisis selectiva (del grec: termo = calor, lisi = destrucció). En aquest procés, l’energia que conté el feix de llum o làser és captada pel pigment natural del pèl, la melanina, i convertida en calor. Aquesta calor crema la cèl·lula germinativa del pèl, que no torna a sortir. Tant el làser com la llum polsada intensa aconsegueixen avui dia els mateixos resultats.

Mètode d’aplicació tant de Fotodepilació i depilació Làser.

 • El pacient no pot haver pres el sol durant 1 setmana abans del tractament, i l’hem d’informar que tampoc el pot prendre a la  setmana següent.
 • Rasurar les zones que es vol tractar, d’un a  dos dies abans. En el cas que no sigui possible es pot rasurar el mateix dia.
 • Netejar la zona a depilar.
 • Revisar les zones a fer la sessió.
 • Posar les ulleres de seguretat.
 • Aplicar gel conductor per la conducció de la llum del Làser al fol·licle pilós. I al mateix temps fa efecte anestèsic per la pell d’aquesta manera el pacient nota menys l’aplicació del làser.
 • Retirar el gel conductor sobrant, deixant la zona neta.
 • Aplicar emulsió hidratant per cura de la pell, és recomanable que el pacient es segueixi posant emulsió a cada com a tractament.
 • Passada la setmana ja es pot prendre el sol.

Beneficis:

El Làser de Díode és més eficaç, ja que permet variar els paràmetres per tal de pujar la zona subdèrmica i fer servir el pèl com a conductor de la llum.

El tractament és fet en gent de foto-tipus alt, fins al 6 (pell fosca).

Tenir la seva longitud d’ona més llarga permet arribar més profundament ideal per pèls més resistents i profunds com ara els masculins.

Es pot realitzar el tractament en pells bronzejades. Hi ha un temps d’espera abans de prendre el sol, es recomana que passi un temps de 48 / 72 hores abans i després de la sessió. Aquesta manera es pot continuar el tractament els mesos d’estiu, sense quedar-te a l’ombra durant les vacances.

Vols provar el nostre Làser de Díode?2 thoughts on “Fotodepilació: IPL o Làser

  1. Referent a la pregunta a la Web.
   “Hola, em necessitaria saber preu de fotodepilació en pit i abdomen, moltes gràcies!”

   Nosaltres tenim làser de díode i ara l’any 2017 tenim el preu de pit i abdomen i
   pit a 36 € i abdomen 36 € seria un preu total és de 72 € per cada sessió,
   recomanem fer un estudi per fer una valoració del número de sessions que val fer per l’eliminació del pèl.

   Però també tenim un pack Pack Abd+Tor+Dor+ Lum+Esp:
   Abdomen, Tòrax, Dorsal, Lumbars i Espatlles per un preu de 79 € per sessió que poder t’interessa més.
   Restem a l’espera.

Deixa un comentari