GIDONA ja té ALMA Portada

GIDONA ja té ALMA

GIDONA ja tè ALMA 😉

Estem contentíssim de la col·laboració amb GIDONA i que la nostra Directora ALMA SEGARRA, present a la magnífica portada.

Alma Segarra, Esteticista i directora Scandinavia Girona

Somriure i fer somriure és el més important.


Em dic Alma Segarra, tinc 25 anys i sóc esteticista, tot i que a mi m’agrada pensar que em dedico a fer somriure a tothom qui tinc l’oportunitat de conèixer.

Ja des de petita he sigut una nena molt alegre i riallera amb tot el que feia a la meva vida. A mesura que em vaig anar fent gran, vaig passar per diferents situacions i moments de la vida que em van fer adonar de tot el que aporta a un mateix i als altres saber transmetre optimisme, alegria, benestar.

M’agrada fer sentir bé a la gent, m’agrada arrencar-los una rialla i pensar que d’alguna manera he millorat el seu dia. Penso que al cap i a la fi estem aquí per això, per gaudir i viure la nostra vida i sobretot per fer una mica més maca la vida dels que ens envolten.

Sóc filla de Salt. Allà hi vaig estudiar l’educació primària i secundària en escoles públiques, fet que trobo que em va enriquir en molts sentits. Salt és una vila molt maca i plena de contrastos que, si saps aprofitar bé, et nodreixen i et fan créixer com a persona.

Pràcticament sempre he treballat a Girona i fa uns 3 anys que hi visc. És una ciutat plena d’encant, d’oportunitats i de recursos, a l’avantguarda.

Sempre m’ha agradat cuidar la meva imatge personal, arreglar-me les ungles, maquillar-me…

Aquest va ser el motiu pel qual vaig decidir estudiar el cicle de grau mitjà. Va ser com vaig descobrir que era una enamorada del món de l’estètica professional i que em quedava tant per aprendre. Al no ser una carrera, no tothom se’m va posar de cares, suposo que podia arribar a semblar poca cosa.

Tot i que sempre he tingut el recolzament dels meus, a qui estic enormement agraïda. A la meva família, per fer-me costat cada dia i fer-me ser com sóc. I al meu marit, per créixer amb mi i fer el meu dia a dia tan fàcil i gratificant, per ser el meu amic i donar-me suport a cada pas.

Hi ha molta gent que quan pensa en estètica li ve al cap el mateix que a mi quan era petita, purament bellesa externa com el maquillatge i les ungles. I la realitat és que és un món molt extens i amb un ampli ventall de serveis i tractaments.

Un cop ja havia acabat el cicle i havia adquirit els coneixements bàsics de l’estètica tradicional, volia profunditzar en el món dels tractaments corporals i l’estètica integral.

Vaig fer el grau superior d’estètica conjuntament amb un màster d’estètica facial.

Era el moment d’integrar-me al món laboral i conèixer de primera mà el sector, les necessitats, el fet de treballar de cara al públic i cuidar d’aquest.

És un sector en constant moviment i on realment sempre t’has d’estar reciclant per estar al dia. Jo vaig tenir la sort de treballar en centres on vaig poder conèixer aparatologies per tractaments corporals i facials de molts tipus. I dic sort perquè tot i que m’encanta l’estètica tradicional, gràcies a les tecnologies estètiques he pogut créixer molt professionalment i aconseguir especialitzar-me en equips de tractament estètic i diagnòstic corporal. Sort també perquè els conec des de ben joveneta, perquè avui dia treballo amb equips que conec des de fa al voltant de 8 anys i l’experiència guanyada no té preu.

Vaig descobrir també, que en aquest món puc realitzar-me contagiant d’aquesta alegria que sempre intento portar amb mi. Tothom ha de sortir del centre d’estètica amb un somriure.

He treballat tant en centres d’estètica com en botigues de cosmètics, treballs molt diferents però sempre en l’àmbit de la bellesa i el benestar. Absorbir el millor de cada un d’ells i de tots els professionals dels quals m’he envoltat, saber empatitzar amb les persones i sobretot saber escoltar (no només les paraules) per detectar les necessitats de cadascun.

Avui en dia sóc directora del centre d’estètica Scandinavia Girona. Un centre d’estètica que és molt fidel a la meva forma de pensar i d’entendre el món de l’estètica i el benestar, gràcies per una banda, als socis i propietaris per donar-me l’oportunitat de créixer de forma tan exponencial fent-me sortir de la meva zona de confort i per fer-me creure en mi. I per altra banda a l’equip de tècniques que són el cor del centre i fan que tot sigui possible amb les seves mans.

Scandinavia Girona és un centre on treballem el benestar de cos, esperit i ment.

Col·laborem amb professionals de diferents disciplines com ara psicòlegs, nutricionistes, entrenadors personals, doctors de medicina estètica, fisioterapeutes…

Per anar una mica més enllà del món de l’estètica i així poder complementar els nostres tractaments i aconseguir millors resultats, més ràpids, i que perdurin més en el temps.

El que més treballem són tractaments corporals per reduir de pes o millorar l’aspecte de la pell, reafirmar o eliminar zones localitzades de greix o cel·lulitis. Ho fem amb les millors tecnologies estètiques del mercat, com per exemple el Cyclone, un equip molt novedós amb el que obtenim molt bons resultats en pràcticament totes les zones del cos i tots els tipus de teixit. Tractaments facials; tant neteges de cutis com tractaments antiaging, efecte lífting, despigmentants… Treballem el benestar amb pílings corporals, massatges, rituals, i treballem la depilació làser per l’eliminació del pèl amb un làser díode d’última generació. I també fem manicures i pedicures.

A tots ens agrada que ens mimin, de fet, tots ho necessitem. Nosaltres oferim un espai a tothom que ho necessiti perquè tingui el seu moment.

Em sento molt afortunada de formar part de la família que som a Scandinavia, de la feina que fem i dels valors que tenim.

Deixant de banda que ja de per si m’agrada anar a treballar amb un somriure, és impossible no fer-ho un cop allà. M’agrada treure la part positiva de tot, inclòs de les situacions més difícils que et fan ser més fort i evolucionar. I cada dia aprenc i trec coses molt bones de tothom que conec.

M’agrada empoderar a la gent. Estem criats en una societat que tot ho jutja i mai estem contents del tot. I tots tenim complexes. M’agrada pensar que ajudem a fer-los més petits. No només físicament. Sóc fan de la bellesa en la varietat, en l’actitud, en la seguretat.

Sóc la típica que sempre et diu que estàs estupenda. Perquè sí. Perquè ho estàs.

Somriure i fer somriure és el més important.

Si t’has quedat amb més ganes de Gidonarevista GIDONADeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *