Girona 10 Scandinavia Girona 2020

Girona 10 & Scandinavia 2020

Girona10 és una iniciativa impulsada per l’Associació d’Hostaleria, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, que convida els visitants a gaudir de la ciutat a través d’una àmplia gamma d’activitats a preus especials, portes obertes als museus, visites guiades, actuacions musicals, fires i mercats, descomptes en comerços … i molt més!

Aquest any, amb Scandinavia Girona, pots gaudir d’un d’aquests tres tractaments per 10 €:

  • 3 SESSIONS DE PRESSOTERÀPIA per 10 €
  • 2 SESSIONS DE LÀSER DE DIODE PER AIXELLES per 10 €
  • 1 SESSIÓ DE TERMOTERÀPIA per 10 €

Tens del 20 al 27 de gener per aprofitar aquesta increíble iniciativa.

PRESSOTERÀPIA. La pressoteràpia el tractament de la retenció de líquids, la cel·lulitis i la flacciditat. Consisteix a aplicar determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic. 

LÀSER DIODE AIXELLES. La depilació làser és una tècnica depilatòria efectiva i de llarga durarà o també anomenada permanent. És la tècnica depilatòria que ofereix millors resultats eliminant fins a un 90% del pèl.

TERMOTERÀPIA. És un tractament que ens ajuda a millorar la silueta a través de la sudoració. La termosudació és un tractament amb el qual vam aconseguir una important reducció de líquids i una millora de la cel·lulitis localitzada.

3 SESSIONS PRESSOTERÀPIA 51 € 10 €
2 SESSIONS DE LÀSER DE DIODE PER AIXELLES 40 € 10 €
1 SESSIÓ DE TERMOTERÀPIA 36 € 10 €

A partir del dia 13 pots començar a apuntar-te a Girona 10, fes click aquí!!!

#girona10 #ScandinaviaGirona #girona #enamora #promoció #oferta #pressoterapia #làser #diode #fotodepilació #termoteràpiaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *