30 Minuts Per Tu Cursa De La Dona Girona 2018

Girona m’enamora amb la Cursa de la Dona 2018

El dia 7 d’octubre arriba la cursa més esperada de l’any. Girona s’omple de Rosa.

Pont De Pedra Cursa De La Dona de Girona 2018
Pont De Pedra Cursa De La Dona de Girona 2018

Gràcies a Esports Parra, hem gaudit d’aquesta cursa ara farà 5 anys. Dones que lluitem dia a dia per fer-nos valorar i per cridar amb força la nostra llibertat d’expressió i decisió. És un dia molt important, és una cursa dedicada a la dona. Una cursa que consta de 5 Km pensats per a totes les edats i l’activitat física de cada una d’Elles. Un dia més per unir-nos per a la igualtat.

Som poderoses! I quina millor manera que demostrar aquest poder amb la gran cursa de la dona? Sota el lema de “Juntes, Podem” hem fet una gran demostració del que podem aconseguir quan anem de la mà.

Scandinavia hi serem!! Ho celebrarem amb grans regals i sorteigs, perquè us ho mereixeu!! T’ho deixaràs perdre? Ja és el tercer any consecutiu que ens trobarem a la gran cursa de la dona. A la Copa amb grans sorpreses hi ha un punt en concret durant la cursa per animar a totes les campiones que participen.

Recordeu que la cursa s’inicia a les 10:00 del matí al passeig de la devesa i l’arribada serà a la Copa de la devesa cap a les 11:30.

Flyers Cursa Dona Girona 2018 Exterior
Flyers Cursa Dona Girona 2018 Exterior
Flyers Cursa Dona Girona 2018 Interior
Flyers Cursa Dona Girona 2018 Interior

Una cursa plena de regals per a totes les participants. Gaudireu d’un Massatge Circulatori Slow Go! que trobareu a la vostra bossa en el punt de llibre. Hi haurà 3 premis addicionals per a les que emplenin el pòdium, un Tractament Facial Mindfunless, per agafar energies després de la cursa.

 

Sorteig Cursa De La Dona Girona 2018
Sorteig Cursa De La Dona Girona 2018

Un sorteig , que es realitzarà a la Copa en el nostre estand, on el resultat de la guanyadora del sorteig es realitzarà a través de les nostres xarxes socials al divendres 26 d’octubre,

LPG Remodelador on remodelarem, reduirem i drenarem totes les parts del cos, i a la vegada gaudiràs del massatge que et proporciona. Gaudireu d’un 25% descompte que s’aplicarà en el llistat de preus que hi ha en el flyer que haureu de presentar al nostre centre, per gaudir del descompte. El trobaràs a dins de la teva bossa.

Tots són avantatges!!

Totes A La Cursa De La Dona Girona 2018
Totes A La Cursa De La Dona Girona 2018

També us informarem sobre els nostres descomptes i promocions del mes d’octubre. Desitgem que ens vingueu a visitar, que participeu en el sorteig i que us feu fotos al nostre Photocall.

Globus Cursa De La Dona 2018
Globus Cursa De La Dona 2018

I com no!! a buscar el vostre globus. Us rebrem sempre amb un gran somriure!

+ informació a La Cursa de La dona Girona

#gironarosa #Cursadeladonagirona2018 #cursadeladonaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *