Girona estem de Festa! 25% dte

Girona & Salt estem de Festa! 25% dte

Sant Jaume, regala a totes les nostres clientes i clientes un 25% de descompte a tots els nostres serveis. T’ho deixaràs perdre? Aprofita-ho!

Quins són els tractaments que pot aprofitar del descompte?

A tots els nostres tractaments corporals, facials i làser.

Làser díode:

Làser de Díode Estiu 2018
Làser de Díode Estiu 2018

La depilació Làser de Díode és un mètode de depilació que es basa en l’eliminació del pèl de forma permanent mitjançant l’emissió lumínica del làser, per tant, és un tipus de fotodepilació o depilacion laser. A Scandinavia Girona som pioners en incorporar una de les tecnologies més innovadores i efectives del mercat: El Làser Díode.  Un dels grans avantatges del làser díode és que es pot realitzar a l’estiu amb la pell bronzejada. Aprofita els nostres preus de Juliol:

Làser Díode Pack Engonals i Aixelles 59€  29,5€
Làser Díode Pack 1/2 Cames amb Engonals i Aixelles 79€  39,5€
Làser Díode Pack Cames Senceres amb Engonals i Aixelles 99€  49,5€
Làser Díode Pack Abdomen i Esquena 99€  49,5€
Promoció vàlida només fins a 4 d’agost 2018

Tractaments corporals:

Tractaments Corporals Scandinavia
Tractaments Corporals Scandinavia

Vols reduir centímetres? T’oferim tractaments corporals manuals o amb les últimes tecnologies mèdico-estetiques, per adaptar-nos a les teves necessitats: Tractaments Reafirmants, Reductors, Remodeladors, Drenants.  Sempre oferint la millor tecnologia:

 • Tracatament Cyclone Remodelador: Una de les tecnologies més innovadores i eficaces del mercat. Ofereix 5 tecnologies en 1. Durant la sessió del tractament podem treballar les 5 diverses funcions que ofereix: el HIFU,  ultrasó localitzat d’alta intensitat. Destrueix el nòdul de grasa (celulitis), convertint-lo en toxina. CRS, Cyclone Rotative System,  és un capçal on tenim reunides tres tècniques: la vacumteràpia, el sistema rotatori i la radiofreqüència bipolar. Amb el moviment rotatiu treballem amb la radiofreqüència (millorem l’aspecte de pell) amb la vacumpteràpia ( provoquem hiperèmia, activem la circulació i els processos regeneratius de la pell, col·lagen i elastina). Cavitació amb radiofreqüència monopolar És una tècnica liporreductora mecànica no invasiva indicada per tractar cel·lulitis o pell de taronja edematosa. És una tècnica segura i selectiva de lipoclasia (mort de les cèl·lules grasses).
 • El tractament amb LPG : Una de les millors tècniques per eliminar la cel·lulitis, ja que tracta de forma localitzada i específica el greix resistent a les dietes i a l’exercici físic. El tractament realitza les següents accions: allibera, allisa, remodela i reafirma la pell gràcies a la tècnica de Mecanoestimulació cel·lular, o el que és el mateix, estimulant la cèl·lula (adipòsit) gràcies al seu moviment.
 •  La Cavitacion: Aquest tractament consisteix a aplicar ultrasons en determinades zones del cos per eliminar el greix localitzat i modelar el teu cos. L’ona sonora s’introdueix en el teixit gras amb la finalitat de provocar un moviment dins de les cèl·lules de greix en el qual es formen bombolles que creixen i després implosionen per desintegrar-se. Aquesta és la definició del procediment simplificat. Aquesta és la manera d’eliminar l’excés de greix.
 • La TermoterapiaÉs un tractament que ens ajuda a millorar la silueta a través de la sudoració. Es tracta d’una tècnica agradable, senzilla, indolora i totalment innòcua, que es realitza en relaxants sessions d’uns 30 a 40 minuts de durada, és aconsellable que es realitzin una o dues sessions per setmana.
 • El tractament de Presoterapia: La pressoteràpia (un mètode de drenaje limfatico) consisteix a aplicar determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic. Ajuda a obtenir unes cames més lleugeres i a prevenir venes varicoses.
 • La CrioterapiaTractament corporal per zones localitzades per aplicació de fred controlat. Són tres plaques que es col·loquen a -5 graus en funció de la nostra temperatura corporal i creen una mort cel·lular per fred (apoptosi).
 • La RadiofreqüènciaTractament de radiofrecuencia no invasiu i indolor que actua en parts del teu cos, aconseguint la seva reducció volumètrica i reafirmació. Tensa i millora la textura de la pell. Compacta el teixit subcutani, reduint el seu volum. Afavoreix el drenatge limfàtic, disminuint la cel·lulitis. Resultats després de cada sessió. Tècnica eficaç per l’estirament cutani.
 • Tractament amb Electroestimulaciómantenir-se en forma i amb un bon estat de salut requereix un cert esforç, que serà major o menor en funció dels nostres objectius i la nostra condició física prèvia.  És el cas de l’electroestimulació muscular, una tècnica que utilitza corrents elèctriques adequada per provocar una contracció muscular, gràcies a ella, una tonificació del teixit muscular més ràpida.

Tractaments Facials:

Sessió Facial Radiofreqüéncia Promoció Sant Valentí
Sessió Facial Radiofreqüéncia Promoció Sant Valentí

A Scandinavia trobaràs un gran ventall de tractaments facials per a millorar l’aspecte de la pell. Amb aparatologia i sense. En tots els nostres tractaments de belleza gaudiràs d’una sensació d’hidratació, tersitat i lluminositat.

  • Amb el Cyclone Premium Lifting És un nou i revolucionari sistema de rejoveniment facial basat en la generació de calor intradèrmica, que produeix un escalfament de l’aigua intercel·lular produint una reacció de les fibres de col·lagen i elastina.  Aconsegueix un efecte flaix en la primera sessió.
  • Tractament facial amb Radiofrecuencia Tractament no invasiu i indolor que actua en parts del teu cos, aconseguint la seva reducció volumètrica i reafirmacióTensa i millora la textura de la pell. Compacta el teixit subcutani, reduint el seu volum. Afavoreix el drenatge limfàtic, disminuint la cel·lulitis. Resultats després de cada sessió. Tècnica eficaç per l’estirament cutani.
Salt estem de Festa! 25% dte
Salt estem de Festa! 25% dte

Scandinavia es un Centro estètica a Girona que sempre pensem en oferir el millor servei als nostres clients. Si vols més informació dels tractataments, truca’ns al 972 427 286 o demana cita.

Promoció vàlida del 25 de juliol fins a 4 d’agost 2018

 

 

#SantJaume25 #descomptesestetica  #esteticagirona

 

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *