Som una ciutat de 10! Gaudeix del Girona10 amb Scandinavia Girona.

Som una ciutat de 10! Gaudeix del Girona10 amb Scandinavia Girona.

Uns dies on la nostra ciutat, plena d’establiments i comerços, ens omplen de promocions amb gran part dels seus productes i serveis. I nosaltres ens hi apuntem! Del 21 al 26 de Gener vine i gaudeix del nostre Girona 10! Sempre pensant en vosaltres, perquè a part de cuidar-vos, us relaxeu i trobeu la vostra millor versió. Ja que el nostre objectiu és que pugueu trobar el vostre equilibri de cos, ment i essència. Aquest Girona 10 us oferim tres serveis a 10 € que són irresistibles.

  • Tractament  Facial Slow Go!  La neteja de cutis és un hàbit indispensable tant per la higiene com per mantenir la pell del rostre més lluminosa. És important realitzar una neteja de cutis prèvia a qualsevol procediment dermatològic facial. Per optimitzar el resultat del procediment posterior. Tanmateix la pell queda preparada per aprofitar al màxim les propietats dels cosmètics que utilitzem cada dia.
  • Pressoteràpia Slow Go! La pressoteràpia consisteix a aplicar determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic. Consta d’unes botes que s’inicien pels  peus fins als ganglis engonals limfàtics, conte una faixa abdominal i uns  braços. Millora la circulació i els problemes venosos. Redueix la inflor i la inflamació i relaxa les cames.
  • Massatge Neurosedant Slow Go!  El massatge neurosedant o relaxant  actua sobre el sistema muscular, circulatori, sistema limfàtic, nerviós i energètic per reequilibrar i regular l’organisme. Són massatges totalment professionals, dirigit a persones que necessiten connectar amb el seu cos, relaxar-se i alleujar dolors i tensions.

Tres tractaments diferents, per a adaptar-nos a tothom. Gaudeix al màxim de cada servei, la seva data de caducitat serà el dia 28 de Febrer. Truca’ns per a més informació.Deixa un comentari