HIFU corporal reductor localitzat scandinavia girona

HIFU CORPORAL

Millora la teva Silueta

Vols reduir greix d’una zona localitzada? Et presentem el nou tractament HIFU CORPORAL, on podràs gaudir de 3 tecnologies combinades per garantir el millor resultat.

3 aparatologies en una sola sessió. HIFU, Cavitació i Pressoteràpia:

•  HIFU: Ultrasò Focalitzat d’Alta Intensitat és una de les tecnologies medico-estètiques més avançades en el tractament de l’eliminació d’adipòcits i cúmuls grassos localitzats. És una tècnica liporreductora per tractar qualsevol tipus de lipodistròfia subcutània i supramuscular. Es tracta d’una tecnologia de termòlisi, on es diposita energia per necrosar el teixit específic.

HIFU corporal, Millora la teva silueta
HIFU corporal, Millora la teva silueta

Un altre avantatge associat als ultrasons focalitzats és que l’augment de la temperatura en el teixit subcutani, estimula l’alliberació de nou col·lagen, afavorint la millora de la flaccidesa. Aquests ultrasons actuen amb un efecte termo-mecànic que aconsegueix destruir el teixit gras subcutani sense afectar a la dermis, epidermis ni teixits adjacents.És altament recomanat en casos de greixos resistents com ara a abdomen, cuixes, flancs, braços, cartutxeres, genolls, entre altres zones.

Ultrasó cavitacional: La cavitació és un fenomen físic de ressonància acústica, que s’aconsegueix quan s’emet una freqüència determinada contra una estructura solida. La freqüència de vibració especifica amb la potència correcta, fa que les molècules grases ressonin generant microbombolles, que col·lapsen i implosionen, trencant només l’estructura de la membrana de l’adipòcit de forma selectiva. Aquesta implosió, afavoreix la ruptura de greixos que són alliberats de les seves membranes en cadenes més curtes en forma d’àcids grassos i glicerol, per la seva posterior eliminació de forma natural a través dels sistemes urinari i limfàtic.

Pressotèrapia: La pressoteràpia consisteix a aplicar determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic.

Per a quí està pensat el tractament? Tant per dona i home que volen eliminar una zona localitzada de greix.

Quines zones es poden tractar? Està pensat per treballar totes les zones del cos que desitgem eliminar. No obstant, és important localitzar en quantes més sessions millor una zona en concret, per a obtenir el millor resultat.

Quantes sessions són necessàries? Dependrà de la zona i l’estat del teixit. Normalment 5 sessions poden ser suficients, encara que la seva situació especifica pot necessitar més sessions.

Per més información truca al 972 42 72 86.
#tractamentcorporal #hifucorporal #esteticagirona #hifuDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *