HIFU Facial a Girona El Lifting sense cirurgia

HIFU Facial: El Lifting sense cirurgia

HIFU Facial: El Lifting sense cirurgia ara al teu centre de confiança

HIFU Facial El Lifting sense cirurgia Opcions
HIFU Facial El Lifting sense cirurgia Opcions

Rejoveneix, estira la pell, aixeca parpelles i orbicular dels ulls,. Tracta rostre, coll i escot amb l’equip més innovador del mercat amb uns resultats únics i de llarga durada.

HIFU és l’abreviatura d’Ultrasò Focalitzat d’Alta Intensitat. Es tracta d’uHIFU Facial: El Lifting sense cirurgian ultrasò que actua de forma similar a la llum concentrada. L’ultrasò es concentra en un punt seleccionat on genera una alta temperatura.

Tecnologia que ja s’utilitzava en l’àmbit mèdic per sanejar teixits malalts, com per exemple per eliminar certs tumors. Posteriorment es va utilitzar per millorar l’aspecte de la pell i reduir teixit gras, i és aquí on es va introduir al camp de la medicina estètica.
Amb el Hifu Facial s’aplica energia amb molta precisió als teixits subcutani, a la dermis i a la capa SMAS (Superficial Sistema Aponeuròtic Muscular). Per tant amb Hifu Facial podem treballar des de la part més profunda fins a la part més superficial de la dermis, aconseguint així un triple efecte d’elevació. Això ens dóna un resultat de LIFTING, sense quiròfan, sense patir i sense efecte secundaris.

HIFU Facial El Lifting sense cirurgia Per Nadal
HIFU Facial El Lifting sense cirurgia Per Nadal

La seva eficàcia s’aconsegueix augmentant la temperatura fins a aproximadament 65º C a la capa SMAS (Superficial Sistema Aponeuròtic Muscular) mitjançant l’ultrasò d’alta intensitat. Obtenim una energia acústica molt centrada en punts focalitzats, generant una energia que crea zones de coagulació tèrmica, penetrant a la pell a profunditats òptimes amb una precisió geomètrica, mentre que separa i controla completament l’epidermis.
La zona localitzada al punt focal entrarà en reacció de coagulació, i per tant, generarà formes de tracció molt centrades en el punt de coagulació i estimularà el col·lagen per reestructurar el teixit.

Un cop aplicat el HIFU Facial, la pell inicia la formació de nou col·lagen que es compacta gradualment des de la zona més profunda fins a la més superficial, restaurant l’elasticitat i el to de la pell.

El resultat és visual des del mateix moment de l’aplicació del tractament, però dia a dia aquest resultat va augmentant fins a arribar al seu màxim esplendor.

Què notaré el mateix dia del tractament?

 • Un lleuger efecte lifting
 • Una redensificació de la zona tractada
 • Millora la textura i l’aspecte de la pel

Al cap d’un mes:

 • Efecte lifting a tota la zona del tractament
 • L’aspecte de la pell millora i es percep una reafirmació general
 • S’aprecia la pell més suau i tonificada

En quins casos és indicat el HIFU FACIAL?

 • Flaccidesa de la pell
 • Eliminació d’arrugues
 • Eliminació de línies d’expressió
 • Tractament contorn d’ulls
 • Rejoveniment facial
 • Redefinicació de l’oval facial

Preu d’una sessió a 600 €  preu de llançament a 300 € la sessió

Preu de dos sessions a 900 € preu de llançament a 500 € el tractament de dos sessions

Vols agafar hora? Trucar a 972 427 286 o WhatsApp 637 261 237

#HIFUFacial #elmeumoment #ElLiftingSenseCirurgiaDeixa un comentari