hifu lifting sense cirugia scandinavia girona

HIFU Facial: El Lifting sense cirurgia

HIFU Facial: El Lifting sense cirurgia ara al teu centre de confiança

HIFU FACIAL és un revolucionari equip per al rejoveniment, estirament de la pell efecte lifting, tractament de parpelles caigudes, cara i coll amb uns resultats de llarga durada.

La paraula HIFU significa (High Intensity Focalized Ultrason) Ultrasons focalitzats d’alta intensitat.. Tracta de forma eficaç desde la part més profunda (SMAS. Aponeuròtic Superficial Muscular Sistem ) fins a la més superficial (Epidermis) obtinguent un triple efecte d’elevació. (Lifting)

El novedós sistema HIFU és una emissió ultrasónica d’alta intensitat, capaç de concentrar l’energia a les estructures de profunditat seleccionades, sense afectar als teixits superficials com l’epidermis.
És una alternativa eficaç als procediments quirúrgics, no invasiu, sense incisions a la pell ni riscos associats, amb resultats immediats i a llarg termini en procesos de rejoveniment cutani.

HIFU Facial provoca, a la profunditat desitjada, un augment de la temperatura que pot arribar entre 60º-90ºC, provocant una retracció immediata i reestructuració de les molècules de col·lagen i elastina de la nostra pell.

Què fa el col·làgen? Com estimula l’equip HIFU aquesta molècula?

El col·lagen és una proteïna natural que proporciona a la pell joventut mantinguen-la ferma, tonificada, elàstica i subjecta. A mesura que envellim, el col·lagen perd la seva elasticitat i capacitat per fer front als efectes de la gravetat que tiren la pell cap abaix. HIFU Facial inicia un procés de reparació que produeix nou col·lagen. Sempre respectant per complet les capes superficials de la pell, epidermis, convertint-se en un tractament no invasiu i sense període de recuperació. És una tècnica de tractament alternativa a la cirurgia clàssica.

La concentració en alta intensitat ultrasónica, produeix la retracció immediata del teixit, produint un efecte tensor, que gràcies  a l’estimulació natural del fibroblast permet mantenir durant un llarg temps l’efecte reafirmant. És una opció de procés natural de regeneració del teixit a persones que no volguin sotmetres a intervencions quirurgiques.

Un tractament segur.

L’energia ultrasónica, s’utilitza desde fa més de 50 anys, en diferents sectors com fisioteràpia, cirurgia, de forma que ha anat evolucionant cap a sectors estètics i mèdic-estètics. Les seves diferents modificacions en potència, longituds d’ona etc… ho han fet possible. Té múltiple estudis contrastats amb el temps. Hifu és un mètode i tècnica totalment segur.

Quan temps dura el tractament?

Pot oscil·lar entre 60 i 90 min. Dependrà de l’àrea a tractar. Un cop finalitzada la sessió, el client pot realitzar la seva activitat habitual. L’envermelliment  qualsevol efecte produït desapareix a les poques hores del tractament.

A qui està destinat?

Un bon candidat per HIFU Facial és aquella persona que ha perdut el to cutani, fins al punt de veures la pell menys ferma. Unes celles despenjades, flaccidesa a les parpelles, contorn facial desdibuixat, doble mentó… També és un tractament preventiu, per tot aquells que volen retrasar tots aquests efectes del pas del temps,  aquells que vulguin perllongar els efectes d’una cirugia estètica anterior.

Quan es veuen resultats?

Desde la primera sessió, el client notarà els resultats. Pell tensa, millora de la densitat del teixit, seran els primers “símptomes” del tractament. El col·lagen necessitarà un temps de reestructuració aproximat de 21 dies. Un cop passat aquest temps, la quantitat de col·lagen regenerat anirà en augment.

Preu per sessió d’1 zona: 80 €
Preu per sessió de 2 zones: 140 €
Preu per sessió de 3 zones: 200 €

Vols agafar hora? Trucar a 972 427 286 o WhatsApp 637 261 237

#HIFUFacial #elmeumoment #ElLiftingSenseCirurgiaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *