Infraroig Radiació Infraroja

Infraroig – Radiació Infraroja

Infraroig – Radiació Infraroja és un tipus de radiació electromagnètica i tèrmica, de major longitud d’ona que la llum visible.
El seu nom significa ‘pe**r sota del vermell’, ja que el vermell és el color de la llum visible. Tot i que no podem veure aquest tipus de radicació, la podem percebre com a calor per unes terminacions nervioses de la pell conegudes com a termoreceptors. Es caracteritza pel seu fort poder tèrmic.
Els rajos infrarojos són àmpliament utilitzats en estètica, de forma independent o combinats amb altres tipus de teràpies.
La seva utilització en tractaments anticel·lulitis i reductors els han fet populars, ja que, a més de ser efectius són totalment indolors.
La utilització de rajos infrarojos en tractaments d’estètica es basa en el seu poder per augmentar la temperatura i el rec sanguini en les àrees tractades. Els rajos infrarojos que s’apliquen sobre la pell penetren fins a capes superficials del cos, per això tot i que es poden utilitzar de forma independent, solen anar combinats amb tècniques complementàries.
La seva principal aplicació és la termoteràpia. Són una eina fonamental pels tractaments d’estètica que es basen en el fred i la calor. L’aparatologia d’infrarojos és relativament senzilla i consisteix en l’aplicació d’aquesta radiació a través de bandes que rodegen la zona a tractar.
Es poden treballar diferents zones com poden ser: malucs, gluti, abdomen o braços. En aportar escalfor a la zona, augmentem l’activitat metabòlica i l’oxigenació cel·lular d’aquesta. Aquest augment de l’activitat metabòlica és el que ens donarà com a resultat una reducció del teixit gras de la zona, l’eliminació de toxines per transpiració i via urinària, incrementant la circulació sanguínia permetent d’aquesta forma una millor penetració de productes específics per la vasodilatació.
Aquest tipus de radiació està contraindicat durant la menstruació, a més de casos d’hipertensió i insuficiències renals i hepàtiques.
Indicat en casos de: cel·lulitis, greix localitzat, sobrepès generalitzat, problemes varicosos, retenció de líquids, cames cansades.
Ja pots beneficiar-te d’aquesta teràpia a Scandinavia.

+ informació Infrarojos

#infrarojos #Infraroig #RadiacioInfraroja

Infraroig Radiació Infraroja a Scandinavia
Infraroig Radiació Infraroja a Scandinavia
Infraroig Radiació Infraroja a Estètica Girona
Infraroig Radiació Infraroja a Estètica Girona
Infraroig Radiació Infraroja
Infraroig Radiació Infraroja


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *