Reapertura de Scandinavia Girona, centre d estètica a Girona

Ja estem de tornada!! Aquesta setmana obrim!! Ja pots trucar per reservar la teva cita!

Desitgem que estiguis bé, després d’aquests dos mesos sense veure’ns.

Ha sigut una llarga espera, teníem ganes de retrobar-nos, tornar a moure’ns i a treballar per a tots vosaltres. A partir del dia 11 de maig podreu començar a contactar amb nosaltres per posar data a les vostres cites, telefònicament o bé on-line (a cara el públic amb cita prèvia us anirem informant).
El nostre horari seguirà sent el mateix: de dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes de 10 h a 14 h.

Ja estem de tornada!! Scandinavia Girona Estètica Avançada
Ja estem de tornada!! Scandinavia Girona Estètica Avançada

Tornem però amb limitacions, moltes mesures de protecció per a vosaltres i nosaltres, per això abans d’esmentar tot el que requeriran, us volem transmetre tranquil·litat i demanar-vos paciència, ja que s’han de respectar protocols per a la vostra i la nostra seguretat.

Per garantir la seguretat, gestionem l’aforament del centre i farem tot el possible per atendre-us a tots. Volem informar-vos que les nostres tècniques i tot l’establiment està adaptat a les noves mesures de seguretat i desinfecció.

Tanmateix les clientes que hagin d’accedir a Scandinavia (exclusivament per a ser atesos amb cita prèvia) cal de portar la seva mascareta i s’hauran de desinfectar les mans o els guants amb gel hidroalcohòlic en entrar al centre. L’accés i sortida del centre és possible a través de dues portes, per tant, per assegurar que mantingueu una distància de seguretat i el mínim contacte entre clientes, entrareu per una porta i per l’altre sortireu, quan vingueu ja us informarem de quina és la de sortida.

Recomanacions per a l'obertura d'establiments, locals i comerços de menys de 400 m2
Recomanacions per a l’obertura d’establiments, locals i comerços de menys de 400 m2

Informar-vos que hi ha serveis que es faran progressivament, per garantir la seguretat de les clientes i treballadores, aquests serveis seran tots els manuals i amb gran contacte físic (massatges, higienes…), per tant els que sí que realitzarem els serveis amb aparatologia.

Per tenir una desinfecció de cada cabina després de cada torn, el servei acabarà uns minuts abans, per poder garantir una desinfecció completa de la cabina per a cada client. Demanem puntualitat, per normes de seguretat cal fer l’espera fora del centre, per reduir el nombre de persones a l’entrada del centre i d’aquesta manera el nostre treball podrà ser més fluid, evitarem coincidències i hi haurà una millor organització. Els telèfons mòbils o tauletes no es podran utilitzar dins del centre.

Reapertura de Scandinavia Girona, centre d estètica a Girona
Reapertura de Scandinavia Girona, centre d estètica a Girona

És important comunicar-vos que l’accés a Scandinavia amb acompanyants no està permès, ja que només tenim els recursos per garantir la seguretat de les nostres clientes amb cita prèvia, amb l’excepció de les persones dependents, que aquesta s’haurà de comunicar amb antelació quan es reservi la cita.

El lavabo només es pot fer servir en cas d’urgència.

Important!, si has tingut o tens símptomes o algú amb qui convius ha estat infectat prèviament a la teva cita, si us plau abans de venir, truqui’ns per mirar posposar la cita per a més endavant.

És obligatori l'ús de mascareta. Scandinavia Girona Estetica Avançada
És obligatori l’ús de mascareta. Scandinavia Girona Estetica Avançada

Scandinavia ha fet una sèrie de protocols per garantir la seguretat de les nostres clientes i treballadores com la desinfecció total del centre garantit per una empresa professional, compliment de totes les mesures dels governs, assessorament de professional dels sectors, adquisició d’elements per garantir la seguretat. Esperem que tot sigui per donar-te el millor servei a tu.

Ja us anirem informant per via on-line de totes les mesures que hem pres per evitar el contagi al nostre centre i sobretot quines són les pautes a seguir per entrar i venir a fer els serveis a Scandinavia. Si tens qualsevol dubte truca’ns!, estem aquí per ajudar-te!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *