LPG Facial Scandinavia Girona

LPG FACIAL

LPG Facial (Endermolift) és una tècnica antiedat 100% natural per redensificar la pell en profunditat i esborrar els signes d’envelliment.

Ofereix uns resultats immediats, aporta lluminositat, crea un efecte lífting natural i antifatiga. Els resultats s’acumulen a cada sessió per reomplir arrugues, reafirmar els contorns i aclarir el to de la pell.

LPG Facial a Girona
LPG Facial a Girona

L’estrès, la pol·lució i el tabac són factors que entorpeixen la micro circulació venosa i limfàtica. Les toxines s’acumulen, la pell perd la lluminositat i el to es torna irregular. L’estimulació mecànica del teixit amb LPG reactiva la vascularització i activa el drenatge de les toxines per il·luminar el rostre, reoxigenar els teixits, recuperar la frescor del rostre.

Endermologie® per la cara, autèntic fitness per a la pell, desperta la síntesi natural de les substàncies essencials de la joventut.

Amb el temps, la producció de col·lagen i elastina creades per les cèl·lules anomenades fibroblasts, disminueix progressivament i la pell s’afina, perd densitat i apareixen les arrugues. LPG facial reactiva el metabolisme cel·lular, els fibroblasts segreguen de nou col·lagen i elastina, les dues substàncies responsables de la fermesa i l’elasticitat de la pell. Per una reorganització de les fibres de col·lagen l’arquitectura del teixit cutani apareix més ben estructurada i més harmoniosa. Les arrugues es reomplen des de l’interior, les formes s’allisen i l’expressió es conserva aconseguint un efecte rejovenidor visible i durador.

LPG Facial Girona
LPG Facial Girona

El relaxament cutani s’explica pel ralentitzament de la producció de fibres de col·lagen i elastina a càrrec dels fibroblasts. La pell perd la seva substància principal i els de flaccidesa apareixen. LPG Facial reactiva la producció de col·lagen i elastina retornen així l’estructura ferma de la pell. Redensifica en profunditat, la pell recupera la seva fermesa i la suavitat, els pòmuls es defineixen, l’oval del rostre es redibuixa i els contorns es redefineixen.

Endermolift ™, una tècnica per a homes i dones de totes les edats

  • Aprofitar el potencial de rejoveniment de la pell de forma segura i sostenible.
  • Una solució anti-edat eficaç, no agressiva i 100% natural.
  • Un equilibri entre les tècniques de medicina alternativa ineficaços i les tècniques que són massa agressives i arriscades.
  • Optimitza els resultats amb un procediment cosmètic (Botox, farcits, lífting facial, peelings, mesoteràpia, etc) i prevé els efectes secundaris.
  • Un rostre radiant a qualsevol edat.
  • Cuidi el seu rostre, igual que cuida el seu cos (“skin fitness”).

LPG Tractaments Facials

Omplir les arrugues

Girona LPG Facial a Girona
Girona LPG Facial a Girona

La pell perd densitat i es torna més fina, el que provoca l’aparició d’arrugues i solcs, principalment a la cara, el coll, l’escot i les mans. Altres factors externs com el sol, l’estrès, el tabac i, fins i tot, la contaminació poden accelerar la seva aparició.

Aclarir el to de pell

L’estrès, la contaminació, la manca de sol o el tabac són factors que fan que la pell perdi una mica de color: la microcirculació venosa i limfàtica s’alenteix, i les toxines s’acumulen. Llavors, la pell perd la seva brillantor i el to es torna irregular.

Reafirmar la pell

La pell perd densitat i es hundee. L’oval de la cara perd fermesa i tonicitat, els solcs nasogenians (arrugues del somriure) es fan més profunds i les parpelles es relaxen. La pell es distén progressivament i això provoca un enfonsament general de la cara.

Eliminar la papada

Endermologie LPG Facial
Endermologie LPG Facial

La papada, poc estètica, preocupa per igual a homes i dones de totes les edats: deforma els trets i recàrrega la cara. En general, és el resultat de l’agrupació de cúmuls adiposos, però també pot anar acompanyada d’una relaxació cutània causa de l’alentiment de la síntesi de les fibres de col·lagen i elastina naturals.

Benestar

Descobreixi les rutines de tractament de concepte exclusiu per aconseguir una eficàcia i una relaxació incomparables.

Tots els tractaments facials

Resultats visibles des de la primera sessió.

Vols saber el preu de LPG Facial?

 

#LPGFacial #LPGEndermologie #elmeumoment

+ informació al distribuïdor

Tractament LPG Endermologie Facial
Tractament LPG Endermologie Facial


Resum
LPG FACIAL
Nom de l'article
LPG FACIAL
Descripció
LPG Facial (Endermolift ®) és una tècnica antiedat 100% natural per redensificar la pell en profunditat i esborrar els signes d'envelliment. Al teu espai a Scandinavia Girona.
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *