lpg remodelador corporal scandinavia girona

LPG Remodelador Corporal

LPG Remodelador a Scandinavia

Coneixes l’ LPG Lipomassage by Endermologie?

Actualment es tracta d’una de les millors tècniques per eliminar la cel·lulitis, ja que tracta de forma localitzada i específica el greix resistent a les dietes i a l’exercici físic. L’LPG Remodelador compta amb més de 25 anys d’experiència i és líder mundial en el tractament de teixits conjunts, i és avalada per assajos clínics i diferents estudis científics que n’aproven la seva eficàcia.

La seva tècnica consisteix en la mecanització del teixit conjuntiu a través d’un capçal d’alta tecnologia que a través d’un sistema de vacum teràpia i diferents rodets, realitza un massatge profund a la pell i al teixit subcutani. D’aquesta manera aconseguim reduir la cel·lulitis i els problemes de greix localitzat en les diferents àrees corporals com poden ser els braços, esquena, abdomen, malucs, natges i cuixes.

Què és l’LPG Remodelador?

Les sigles LPG corresponen a les inicials del seu inventor, Luis Paul Guitary. D’origen francès que després de tenir un accident de trànsit va elaborar una maquinària que l’ajudés a treballar la seva musculatura de forma específica i a través d’uns moviments molt concrets que l’ajudaven a reduir el dolor de les seves lesions.

Per tant, inicialment era considerat un aparell exclusivament terapèutic destinat a tasques de rehabilitació i posteriorment se’n va descobrir els beneficis i millores en aspecte estètic: reducció de volum, cel·lulitis, pell de taronja o greix localitzat. No obstant això, Guitary es va negar a què el seu invent creués la línia terapèutica cap a l’estètica, és per això que va ordenar dissenyar un mecanisme orientat cap a la millora d’aquests punts.

Com actua l’LPG Remodelador?

Un dels aspectes més importants de la tecnologia Endermologie és el seu protocol, ja que amb cada aparatologia els moviments canvien i un lleu desviament pot generar més problemes. És per això que serà convenient confirmar que la persona encarregada de dur el protocol gaudeixi del certificat de formació oficial.

El tractament realitza les següents accions per ordre cronològic: allibera, allisa, remodela i reafirma la pell gràcies a la tècnica de Mecanoestimulació cel·lular, o el que és el mateix, estimulant la cèl·lula (adiposit) gràcies al seu moviment.

Primer, alliberem els greixos localitzats gràcies al treball de les zones més profundes de la pell, la hipodermis, que és allà on es troben les cèl·lules grasses intentant reduir-ne la seva mida i permetent una correcta circulació. Un cop aconseguit això, allisarem l’aspecte més extern i remodelarem els contorns. I per acabar, reafirmarem la pell.

Quina durada tenen les sessions?

Les sessions no solen ser molt llargues, solen durar al voltant de 35 minuts, tot i que també dependrà de la complexitat física del pacient. A Scandinavia per exemple, realitzem les sessions de 50 minuts per tal de treballar més àmpliament les zones localitzades.

El tractament complert consta d’entre 15 i 20 sessions, i es distribuiran de la següent manera: entre una i dues sessions per setmana durant el primer mes, i posteriorment es poden alternar una a la setmana o cada quinze dies.

Per acabar, cal saber que la dieta i l’exercici físic complementen el tractament i n’optimitzen els resultats, aconseguint un alliberament molt ràpid dels adipòcits i que permetrà veure’n els resultats de remodelació molt abans. Tot això, acompanyat d’una dieta baixa en greix ens ajudarà a evitar que els adipòcits augmentin de mida.

Els 20 anys d’experiència avalen uns resultats totalment contrastats per milers de casos a tot el món. Descobreix el tractament LPG Remodelador i relaxa’t.


#lpgremodelador #elmeumoment #tractamentcorporal

Scandinavia LPG Remodelador Corporal
Scandinavia LPG Remodelador Corporal
LPG Remodelador Corporal a Girona
LPG Remodelador Corporal a Girona
LPG a Girona Remodelador Corporal
LPG a Girona Remodelador Corporal
LPG Remodelador Corporal
LPG Remodelador Corporal


Resum
LPG Remodelador Corporal
Nom de l'article
LPG Remodelador Corporal
Descripció
LPG Remodelador a Scandinavia Coneixes l' LPG Lipomassage by Endermologie? Actualment es tracta d'una de les millors tècniques per eliminar la cel·lulitis, ja que tracta de forma localitzada i específica el greix resistent a les dietes i a l'exercici físic. L'LPG Remodelador a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *