LPG Lipomassage by Endermologie Remodelador Corporal

LPG Lipomassage by Endermologie Remodelador Corporal

LPG Lipomassage by Endermologie: una de les millors tècniques per eliminar la cel·lulitis. Amb més de 25 anys d’experiència. LPG és líder mundial en el tractament dels teixits conjuntius.

Els equips LPG utilitzen la tècnica Lipomassage i Endermologie avalades per assajos clínics i sobretot estudis científics. Tracta els greixos localitzats resistents a les dietes i l’exercici físic.

Lipomassage by enedermologie, és una tècnica no quirúrgica basada en la mecanització del teixit conjuntiu; utilitza un capçal d’alta tecnologia que, mitjançant un sistema de vacumteràpia i amb diferents rodets, realitza un massatge profund de la pell i teixit subcutani. La seva finalitat principal és tractar la cel·lulitis i els problemes de greix localitzat en determinades àrees corporals, principalment: braços, esquena, abdomen, natges, malucs i cuixes.

Què és LPG? Les sigles LPG responen a les inicials del seu inventor, Luis Paul Guitay, un francès que després de tenir un accident de trànsit va inventar un sistema de rodets mecànics que al treballar la musculatura d’una forma específica, amb moviments concrets per a cada fibra muscular, aconseguia reduir el dolor de les seves greus lesions. Així, en un primer moment, el LPG era un aparell exclusivament terapèutic, destinat a tasques de rehabilitació d’accidentats i que només podien utilitzar fisioterapeutes o professionals mèdics. Van ser aquests els qui van descobrir en els pacients sotmesos a tractament significatives millores en aspectes estètics: reducció de volum, cel·lulitis, pell de taronja, greix localitzat. No obstant això, durant molts anys Guitay es va negar a què el seu ‘invent’ creués la línia del terapèutic cap a l’estètic. Finalment, el van convèncer i va ordenar dissenyar un mecanisme nou que potenciés els resultats estètics i que s’utilitzés exclusivament per millorar l’aspecte extern de pell, cel·lulitis, flaccidesa, etc.

Encara avui en dia, hi ha l’ús terapèutic de LPG, però aquest només pot ser abordat per metges o fisioterapeutes.

Com actua LPG? El més important de la tecnologia Endermologie és seu protocol. Cal seguir-molt fidelment i cal haver rebut la formació certificada de la marca, perquè amb cada nou model, els moviments canvien i un lleu desviament podria generar més problemes. Confirma sempre que qui et faci el protocol tingui el diploma que certifica la seva formació oficial. És el teu dret i una obligació. Per ordre cronològic, el tractament realitza les següents accions: alliberar, allisar, remodelar i reafirmar. Tot això amb una tècnica de Mecanoestimulació cel·lular, o el que és el mateix, estimulant la cèl·lula (adiposit) mitjançant el seu moviment. Primer, alliberarem els greixos localitzades, aquestes resistents a l’exercici i a les dietes. ¿Com? Treballant les zones més profundes de la pell, la hipodermis, allà on es troben les cèl·lules grasses, en molts casos molt apilades (cel·lulitis) format rugositats (pell de taronja). El que aconseguiran els mesurats moviments és reduir la mida dels adipòcits de tal manera que hi hagi espai entre ells, permetent una correcta circulació. Un cop aconseguit aquest espai intradèrmic, allisarem l’aspecte més extern (treballem a un altre nivell menys profund). Amb altres moviments remodelarem els contorns i per acabar, necessitarem treballar la reafirmació de la pell.
Les sessions no solen ser molt llargues, al voltant d’uns 35 minuts, encara que tot depèn de la complexió física del pacient. A la nostra clínica, per exemple, complementem el tractament en molts casos amb massatge anticel·lulític després de cada sessió. Pel que fa al nombre de sessions, segons el protocol són necessàries entre 15 i 20 per a un tractament complet. Amb almenys 2 sessions setmanals durant el primer mes. Després poden alternar-2 i 1, respectivament.

Finalment, has de saber que la dieta i l’exercici complementen el tractament i optimitzen en molts casos els resultats. És lògic, si després d’haver treballat els adipòcits de forma correcta fem exercici, el procés d’alliberament serà molt més ràpid, el que em permetrà veure els resultats de la remodelació abans. Si ho complementes, a més, amb una dieta baixa en greix, evitarem que els adipòcits augmenten de mida.

Heus aquí l’explicació de l’èxit d’aquest mètode amb més de 20 anys en el mercat. Com veus, els resultats estan contrastats i avalats per milers de casos reeixits a tot el món. Aprofita la nostra oferta del mes d’octubre i emporta’t el teu tractament de LPG a un preu increïble amb la dieta mèdica de regal.

Vol saber saber el preu del teu LPG a Girona?Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *