manicura a Scandinavia Girona

Manicura

Manicura, vols que les teves mans parlin per tu?

Cada dia són més les persones que busquen lluir unes mans sanes i perfectes. Scandinavia Girona ofereix un gran ventall de recursos i tècniques per les seves mans.
Una manicura completa resulta atractiva per un mateix i pels altres. A més, ens ajudarà a mantenir cuidades les ungles i completar l’aspecte general de cada persona.

Podem dir que una manicura consisteix en un tractament de bellesa o un art que ajuda a cuidar les seves mans.

Les mans és la primera impressió que moltes persones agafen de referència i segons el dit popular no hi ha una segona oportunitat per una primera impressió, per això les hem de mimar i cuidar.

On mostrem les mans, a una cita important, a una reunió de feina, un foto de família, una entrevista de treball, el dia a dia, o a un moment que volem mostrar el millor de nosaltres.

Hi ha molts efectes externs que poden afectar el seu estat, com ara el fred la humitat, el sol, el contacte constant amb l’aigua i detergents i la seva falta d’hidratació. Tots ells la fan tornar aspre i sense elasticitat.

Per això la manicura i la pedicura ajuden a mantenir les teves mans i peus ben cuidats i protegits d’aquests efectes.

A Scandinavia Girona podràs gaudir de diferents tractaments per les seves mans. Oferim des d’un tractament Spa on podràs cuidar les seves mans. Descobrir un gran ventall de sensacions acompanyades amb tècniques d’aromateràpia, a una manicura complerta.

A vegades ens falta temps per poder cuidar les nostres mans, a Scandinavia Girona tenim una solució, ja que també oferim una manicura slow go, on es realitzarà la tècnica més essencial per les nostres mans amb només 30 minuts.

És el teu moment, que vols prendre una infusió o un cafè.

A més a més, la manicura serà el teu accessori ideal per les festes de Nadal, ja que oferim una gran gamma de tons tant en esmalt normal com en esmalt semipermanent. I si no fas prou amb un simple esmaltats? A Scandinavia Girona tenim la solució, podràs fer-te la teva pròpia decoració.

Deixa que les teves mans parlin per tu.

Vols agafar hora a Scandinavia Girona?

Vine a veure tots els nostres serveis i preusDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *