Massatge circulatori Scandinavia

Massatge Circulatori

Massatge Circulatori: Activar la circulació sanguínia i limfàtica

Segurament alguna vegada has notat que les cames et pesen, que les notes “cansades”. Això es deu a la mala circulació sanguínia causada per la falta d’oxigen als teixits. El massatge circulatori és una solució.

Perquè tinc les cames cansades?

El sistema limfàtic, juntament amb la circulació venosa, són els encarregats de purificar l’organisme, és a dir, transportar tots els nutrients i eliminar-ne les toxines.

Es produeix durant l’any amb l’exercici diari, a la feina o fins i tot realitzant exercici físic a aquelles persones amb més dificultat del retorn venós i a l’estiu amb la calor, aquesta situació augmenta.

En què consisteix el massatge circulatori?

El massatge circulatori és un tipus de tractament en el qual s’utilitza tècniques ascendents, en direcció al reg sanguini. Amb un massatge suau és suficient per mobilitzar els líquids retinguts, pel seu filtratge i la posterior eliminació. Tot això, va acompanyat d’una crema freda o més ben dit d’una “cold cream”, aquesta crema o gel proporciona una sensació de fred amb un efecte relaxant, amb unes propietats descongestives, vaso-protectores i vasoconstrictores, que ajuden al retorn venós. L’aplicació d’aquesta tècnica de massatge acompanyada amb la cold cream, produeix l’estimulació i el retorn de la circulació sanguínia, a més produint una agradable sensació de benestar.  Realitzant massatges circulatoris podràs oblidar-te de la sensació de cames cansade i continuar amb el teu dia a dia, realitzant exercici físic sense molèsties.

Hi ha altres opcions per a millorar la circulació?

Per incrementar els resultats, també es pot combinar el massatge circulatori amb altres tècniques estètiques com la pressoteràpia o també amb el tractament de benes fredes, produint un augment de l’oxigenació dels teixits i millora del flux sanguini.

Tothom es pot realitzar el massatge circulatori?

El massatge circulatori està indicat per tot tipus de persones i en particular aquelles que presentin les següents característiques: trastorns circulatoris, retenció de líquids, edemes, cel·lulitis, obesitat, contractures, insomni i/o fatiga. A més a més, amb ell gaudeixes d’un benestar excel·lent, on et podràs relaxar.

Quins són els beneficis del massatge circulatori?

 • Activa la circulació de la sang
 • Augment l’oxigen a la sang
 • Relaxar i descansar les cames
 • Redueix el risc de varius
 • Recuperació post intervenció quirúrgica
 • Reducció de l’estrès
 • Eliminació de retenció de líquids
 • Millorar el descans
 • Eliminació de cel·lulitis
 • Eliminació de toxines
 • Millora la circulació limfàtica
 • Millora les cames cansades
 • Teca els ulls i gaudeix del moment

Vols gaudir d’un massatge circulatori a Girona?

#massatgecirculatori #elmeumoment #massatge

 

+ informació sobre el tractament activadorResum
Massatge Circulatori
Nom de l'article
Massatge Circulatori
Descripció
Activar la circulació sanguínia i limfàtica. Has sentit que les cames et pesen, que les notes "cansades". Això es deu a la mala circulació sanguínia causada per la falta d'oxigen als teixits. El massatge circulatori és una solució. Perquè tinc les cames cansades? Gaudeix d'un massatge circulatori a Girona.
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *