Massatge Neurosedant o relaxant o antiestrès

Massatge Neurosedant

Massatge Neurosedant o massatge relaxant actua sobre el sistema muscular, circulatori, sistema limfàtic, nerviós i energètic per reequilibrar i regular l’organisme.

Són massatges totalment professionals, dirigit a persones que necessiten connectar amb el seu cos, relaxar-se i alleujar dolors. Massatge Neurosedant és un regal per a un mateix, una estona per sentir-se bé. Entrarà amb una visió i sortirà amb un altre.

Massatge Neurosedant o Relaxant

Massatge Relaxant Girona
Massatge Relaxant Girona

El Massatge Neurosedant – relaxant o antiestrès t’ajuda a alleujar les conseqüències d’una situació d’estrès, aconseguint alliberar una gran part de les tensions acumulades i augmentar, per tant, el teu rendiment en l’àmbit físic i mental.

Els seus beneficis són calmar dolors com d’esquena, afavorir la circulació sanguínia ajudar a relaxar la ment i el cos, afavorir el descans profund, reduir l’estrès millorant la qualitat del son, desinflamació de cames i peus inflats.

Els massatges neurosedants són un tipus de tractament manual que s’aplica en forma ferma i progressiva a fi de descarregar la tensió acumulada sobre el cos i calmar la ment.

Què són els massatges neurosedants o relaxants?

Massatge Neurosedant Scandinavia
Massatge Neurosedant Scandinavia

Ideats originalment amb el propòsit de relaxar els músculs, els massatges relaxants igual que altres tractaments manuals, desenvolupen diferents moviments tècnics i maniobres harmòniques, a efecte que estimuli físicament a l’organisme i sorgeixin en ell reaccions benèfiques del tipus muscular, biològic, metabòlic i fins psicològic.

El massatge relaxant és un procediment extern, natural i relaxat, sense efectes secundaris, que s’aplica per mitjà de les mans i avantbraços, sense l’auxili d’aparells, però sí amb l’ajuda d’oli essencials i cremes, dins d’una atmosfera que convida a la tranquil·litat, a Scandinavia ens ajudarem dels colors i les olors per cromoteràpia i aeroteràpia mitjançant als humidificadors.

A través dels tractaments relaxants el terapeuta expert valora, a través de la palpació, el grau de tensió psico-física que afecta el pacient i aplica, mitjançant la pressió mecànica de les mans, la seguretat i confort requerits.

Massatge Neurosedant Girona
Massatge Neurosedant Girona

A diferència d’altres tipus de massatge, com els mecànics, fisiològics, preventius, terapèutics, estètics, esportius, entre altres, els massatges relaxants estan indicats per a les persones que experimenten episodis d’estrès, en qualssevol de les seves manifestacions, així com per a aquells que vulguin experimentar un estat de benestar, després que l’evidència empírica ha demostrat que rebre’ls periòdicament afavoreix la salut.

Masaje Relajante
Beneficis de Massatge Relaxant

L’única alternativa al desig d’experimentar un estat de pau enfront de les pressions de la vida quotidiana, els massatges relaxants són una poderosa eina antiestrès que regala tranquil·litat i descans a l’ésser humà, a més dels seus coneguts efectes a favor de la circulació, calmar els nervis i aclarir la ment.

Vine a desconnectar del dia a dia. Para’t per agafar consciència i pensa per una estona en tu, mima’t, cuida’t i deixa mimar i cuidar.

Equilibra cos i ment el teu moment al teu espai.

#elmeumoment #massatgeneurosedant #massatgerelaxant

 

 

 

Quins són els beneficis del Massatge Neurosedant?

 • Reducció de l’estrès
 • Augment del rendiment físic
 • Treure el mal d’esquena
 • Reducció de migranyes i mal de cap
 • Millorar el son
 • Baixa la pressió sanguínia
 • Alliberar els dolors musculars
 • Eliminació de toxines
 • Millorar la circulació sanguínia
 • Hidratar la pell.
 • Gaudeix del moment, tancant els ulls

#massatgecirculatori #elmeumoment #massatge
Vols agafar hora per un Massatge Neurosedant a Girona?

Vols saber tots els nostres serveis i preus?Resum
Massatge Neurosedant
Nom de l'article
Massatge Neurosedant
Descripció
⭐️ Massatge Neurosedant ⭐️ o massatge relaxant actua sobre els sistemes muscular, circulatori, sistema limfàtic, nerviós i energètic per reequilibrar l’organisme. Tenca el ull per gaudir del teu moment, Massatges a GIRONA ✨
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *