Mesoterapia Virtual Scandinavia Girona

Mesoteràpia Virtual

La mesoteràpia virtual funiona per electroporació consisteix en l’emissió d’un corrent de baixa intensitat que augmenta la permeabilitat de la pell, obrint els porus i permeten que el principi actiu aplicat en la superfície de la pell penetri fins a la dermis mitja. D’aquesta manera, s’aconsegueix el mateix efecte que amb la mesoteràpia injectada però sense la necessitat d’agulles, sense riscos i evitant desagradables hematomes.

Què és la Mesoteràpia Virtual?

Què és la Mesoteràpia Virtual
Què és la Mesoteràpia Virtual

La mesoteràpia virtual és un tractament estètic científicament testat, avalat per prestigioses universitats i àmpliament utilitzat en hospitals de referència mundial i reconeguts centres de medicina estètica.

El procediment dura aproximadament 35 minuts i depenguin de la zona i del pacient seran necessàries unes 8-12 sessions.

Els principis actius empleats varien en funció de cada necessitat, entre d’altres, l’àcid hialurònic i els factors de creixement epidèrmic, per retornar la hidratació i la textura a la pell i per combatre els signes d’envelliment.

Quins són els resultats de la mesoteràpia virtual?

La mesoteràpia virtual facial aconsegueix resultats visibles a cada sessió (efecte flash), que es potencien durant les 24 hores següents, reemplenant arrugues, atenuant les bosses dels ulls, millorant l’aspecte del contorn dels ulls i reafirmant la pell mitjançant la producció de col·lagen.

La mesoteràpia virtual corporal està indicada pel tractament de la cel·lulitis, flaccidesa, envelliment cutani o estries.

L’electroporació té una eficiència d’absorció del 100%, aconseguint resultats ràpids que retornen al rostre, coll, i escot el to i la lluminositat perduda.

La Mesoteràpia Virtual és un Tractament estètic facial no invasiu que aporta principis actius actuen a nivell de les capes més profundes de la pell. S’utilitza la tècnica de la “electroporació”, es dir, es dilata el porus de la pell per introduir àcid hialurònic (principi actiu que el cos genera habitualment) com reforça d’hidratació i elasticitat.

Veuràs tu rostre cada dia més radiant i regeneració i molt més adaptat per resistir l’estrès i el pas del temps.

Recorda: pell hidratada, pell elàstica. I això vol dir, menys arrugues.

Avantatges enfront de la mesoteràpia injectada:

  • tractament no invasiu
  • indolor
  • sense efectes secundaris
  • sense risc d’inflamació
  • tractament segur
  • la penetració de substàncies actives és més ràpida i eficaç
  • sense període de recuperació

#mesoterapiavirtual #elmeumoment #tractamentfacial

Mesoterapia Virtual
Mesoterapia Virtual
mesoteràpia virtual funiona Girona
mesoteràpia virtual funiona Girona
Mesoterapia Virtual Scandinavia Girona
Mesoterapia Virtual Scandinavia Girona
Mesoterapia Virtual Facial
Mesoterapia Virtual Facial

Contraindicacions i efectes secundaris de la mesoteràpia:

La mesoteràpia virtual contraindicacions, està contraindicada si es pateix infecció intestinal aguda, càncer, malalties cardíaques, marcapassos, diabetis, hipertensió, inflamació de venes, alteracions de la pell i durant l’embaràs.

La mesoteràpia virtual no pot aplicar-se al bust.

+ informació Meso virtualResum
Nom de l'article
Mesoteràpia Virtual
Descripció
La mesoteràpia virtual funiona per electroporació per augmenta la permeabilitat de principis actius a la pell, obrint els porus. ¿Vol provar-ho a Girona?
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *