Micropigmentació

Micropigmentació, maquillatge semipermanent

Micropigmentació es tracta del tractament conegut també com a maquillatge semipermanent. La micropigmentació és el resultat de l’evolució i perfeccionament de la dermopigmentació i el maquillatge.

Tècnica estesa per millorar:

  • L’aparença estètica de les celles, simulant pèls per corregir la forma o fer-les més espesses
  • Els llavis, per realçar i corregir el seu aspecte i volum
  • La línia dels ulls, per donar més vida a la mirada potenciant la seva forma i volum.
  • I per simular pigues.

A més de solucionar problemes estètics, la micropigmentació és convenient per a persones actives que busquin maquillatges que no s’alterin el ritme de vida, per estalviar temps i evitar el tragí diari que implica el maquillatge.

També s’utilitza per corregir de la forma més natural possible les malformacions de llavis, celles i ulls, tapar alopècies parcials de cuir cabellut i, només en casos específics i sota control mèdic, és pot camuflar un vitiligen localitzat.

Procediment
El procés consisteix en la implantació de pigments de manera subdèrmica (sota la pell). Són pigments inerts, i per tant, són totalment compatibles amb el nostre organisme; i, els pigments implantats, no es desplacin ni produeixen al·lèrgies, encara que és important que s’utilitzin pigments de qualitat.

El gruix de les diferents capes de la pell (epidermis i dermis) és molt irregular i, encara que s’introdueixi el pigment a la mateixa profunditat, de vegades és necessari 1 retoc un mes després per fixar-ho bé. El pigment va desapareixent de manera gradual i dura una mitjana de tres o quatre anys. Passat aquest temps, és possible repassar-ho perquè conservi la mateixa intensitat inicial de color.

La duració del tractament és aproximadament de dues hores. El procés de pigmentació no s’inicia fins que la pacient hagi escollit correctament el color que desitja i estigui totalment satisfeta amb el qual se li ha aplicat previament amb llapis.

Realça els teus trets facials, oblidat de maquillarte cada dia 😉

Vols saber el preu de la teva Micropigmentació a Girona?

Micropigmentació Scandinavia Girona
Micropigmentació Scandinavia Girona
Micropigmentació a Girona
Micropigmentació a Girona


Resum
Micropigmentació, maquillatge semipermanent
Nom de l'article
Micropigmentació, maquillatge semipermanent
Descripció
Micropigmentació es tracta del tractament conegut també com a maquillatge semipermanent. La micropigmentació és el resultat de l'evolució i perfeccionament de la dermopigmentació i el maquillatge. L'aparença estètica de les celles, simulant pèls per corregir la forma o fer-les més espesses a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *