feliç nadal 2019 scandinavia

NADAL 2019

Aquest Nadal, benestar. Aquest Nadal, pau. Aquest Nadal, HIFU.

#elmeumoment

Hifu (Ultrasó Focalitzat d’Alta Intensitat) és una tecnologia innovadora i molt precisa. Per això Scandinavia Girona ha apostat per ella i t’oferim els millos resultats tant en tractaments corporals com facials.

Quan treballem un HIFU a nivell corporal ho farem en una zona localitzada i amb l’objectiu de reduir i recollir el teixit.
Quan treballem el HIFU Facial ho fem per millorar l’aspecte de la pell però sobretot per refirmar i tonificar la musculatura i la possible flaccidesa de l’òval facial i el doble mentó.

HIFU FACIAL

HIFU Facial: El Lifting sense cirurgia. 

Rejoveneix, estira la pell,redueix i tensa doble mentó, reafirma i compacta els teixits. Tracta rostre, coll i escot amb l’equip més innovador del mercat amb uns resultats únics i de llarga durada.

HIFU facial, nou tractament nadal 2019
HIFU facial, nou tractament nadal 2019

Amb el Hifu Facial s’aplica energia amb molta precisió als teixits subcutani, a la dermis i a la capa SMAS (Superficial Sistema Aponeuròtic Muscular). Per tant amb Hifu Facial podem treballar des de la part més profunda fins a la part més superficial de la dermis, aconseguint així un triple efecte d’elevació. Això ens dóna un resultat de LIFTING, sense quiròfan, sense patir i sense efecte secundaris.

Què notaré el mateix dia del tractament? Un lleuger efecte lifting, una redensificació de la zona tractada i una millora la textura i l’aspecte de la pell.
Al cap d’un mes: Efecte lifting a tota la zona del tractament, l’aspecte de la pell millora i es percep una reafirmació general i s’aprecia la pell més suau i tonificada.
En quins casos és indicat el HIFU FACIAL? Flaccidesa de la pell, si estas interessat/da en eliminació d’arrugues, eliminació de línies d’expressió, tractament contorn d’ulls, rejoveniment facial i redefinicació de l’oval facial.

HIFU CORPORAL

Reductor Anticel·lulític, HIFU corporal: Millora la teva silueta.

HIFU corporal, Millora la teva silueta
HIFU corporal, Millora la teva silueta

T’oferim un tractament innovador que et farà que et sentis millor. Aconsegueix eliminar aquella zona que ni l’esport i la bona alimentació pot fer desaparèixer.

Treballarem 3 aparatologies en una sola sessió. HIFU, Cavitació i Pressoteràpia:
• HIFU: High-Intensity Focused Ultrasound. Amb això reduirem el greix localitzat resistent.
• Ultrasó cavitacional: eliminarem el greix edematós localitzat.
• Pressotèrapia: ajuda a la retenció de líquids, la cel·lulitis i la flacciditat.

Per a quí està pensat el tractament? Tant per dona i home que volen eliminar una zona localitzada de greix.
Quines zones es poden tractar? Està pensat per treballar totes les zones del cos que desitgem eliminar. No obstant, és important localitzar en quantes més sessions millor una zona en concret, per a obtenir el millor resultat.
Quantes sessions són necessàries? Dependrà de la zona i l’estat del teixit. Normalment 5 sessions poden ser suficients, encara que la seva situació especifica pot necessitar més sessions.

I recorda que fins al 31/12/2019 tenim els nostres packs de làser en promoció!

PACKS DE NADAL

També pots trobar el millor regal dins els nostres packs de nadal. No esperis fins l’últim moment i vine a buscar el teu kit perfecte ja sigui per casa o per utilitzar a cabina.

No esperis fins a l’últim moment i truca al 637 26 12 37 per agafar hora.

Nota informativa: El 2020 hi ha tarifes noves (aprofita les promocions del 2019)

#Scandinaviagirona #esteticagirona #hifucorporal #hifufacial #descompte #oferta #navidad #hifugirona #regals #christmasDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *