neteja de cutis scandinavia girona

Neteja de cutis, per hidratar la teva pell

La neteja de cutis és un hàbit indispensable tant per la higiene com per mantenir la pell del rostre més lluminosa.

Encara que no ens maquillem, és necessari netejar la pell cada dia per eliminar restes de la crema hidratant, pols i contaminació del carrer que ens embruta i obstrueix els porus del rostre.

Tot i que ens netegem la pell cada dia, sempre queden restes que exigeixen un tractament més profund. La neteja de cutis professional completa els nostres petits rituals de neteja quotidians. El seu objectiu és eliminar en profunditat cèl·lules mortes, impureses i tonificar els músculs facials gràcies al massatge.

Avantatges de la neteja de cutis:

La pell queda preparada per aprofitar al màxim les propietats dels cosmètics que utilitzem cada dia. Amb la neteja de cutis hidratem la pell, eliminem toxines i es redueix l’acne (menys porus oclosos) i relaxem i millorem la circulació de la cara, guanyant finor i elasticitat.

Cada quant s’ha de fer una neteja de cutis?

No existeix una resposta exacta. El mínim és un cop a l’any, el màxim depèn de cada tipus de pell. Una pell normal pot fer-se una neteja de cutis cada tres o quatre mesos. Les pells més madures o molt seques necessiten més atencions, pel que s’haurien de fer una cada sis setmanes com a molt. Les pells problemàtiques poden necessitar una neteja de cutis inclús més sovint.

És important realitzar una neteja de cutis prèvia a qualsevol procediment dermatològic facial. Per optimitzar el resultat del procediment posterior.

Per mantenir un cutis sa és important netejar i hidratar la pell diàriament. Al llarg del dia, es van dipositant en el rostre microorganismes que perjudiquen la salut del cutis, creant una capa d’impureses. Per això és necessari desmaquillar habitualment per eliminar les restes de pol·lució i maquillatge acumulats, amb emulsions o sabons adequats per cada tipus de pell.

+ informació

 

altres tractaments Facials

#netejadecutis #elmeumoment #hidratalapell

Neteja de cutis i hidrata la teva pell
Neteja de cutis i hidrata la teva pell
Neteja de cutis, per hidratar la teva pell
Neteja de cutis, per hidratar la teva pell
Neteja de cutis a Scandinavia
Neteja de cutis a Scandinavia
Neteja de cutis a Girona
Neteja de cutis a Girona


Resum
Neteja de cutis, per hidratar la teva pell
Nom de l'article
Neteja de cutis, per hidratar la teva pell
Descripció
La neteja de cutis és un hàbit indispensable tant per la higiene com per mantenir la pell del rostre més lluminosa. Encara que no ens maquillem, és necessari netejar la pell cada dia per eliminar restes de la crema hidratant, pols i contaminació del carrer que ens embruta. Neteja de Cutis hidrata la teva pell a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *