promoció làser 2020 setembre

Nova promoció setembre 2020 🍃✨

Sabem que ni la tornada de les vacances ni el retorn a les responsabilitats és fàcil, per això, aquest mes de setembre t’oferim un gran descompte en la teva depilació amb làser amb díode. A més el preu de les sessions individuals, es rebaixarà a preu de pack en qualsevol tractament corproral i facial.

SESSIONS INDIVIDUALS A PREU DE PACK

És el moment perfecte per aprofitar i agafar sessions idividuals!! A l’estiu, tenim la pell molt de temps exposada a la radiació solar. Ara que ja estem al setembre, és moment de recuperar la teva brillantor natural. Vine a Scandinavia Girona!! Gaudeix d’aquestes rebaixes tant en tractaments corporals com facials!!!

TRACTAMENTS CORPORALS1 sessióPreu x sessió
Cyclone El Remodelador Corporal132106
CRS amb Pressoteràpia7258
LPG Remodelador4637
LPG amb Pressoteràpia5746
Cavitació amb LPG7258
Cavitació amb Pressoteràpia3831
Termoteràpia3831
Massatge amb Pressoteràpia3730
HIFU amb Pressoteràpia8050
Pressoteràpia Slow Go1916
Criolipolisis (crioshape)4234
TRACTAMENTS FACIALS
Cyclone Lift-AURA6855
Tractament Facial amb Radiofreqüència4032

OFERTA DEPILACIÓ LÀSER DE DIODE

Els nostres packs son molt eficaços i competitius, però aquest setembre ens volem apropar més a tu. Hem fet descomptes en alguns dels nostres packs per tal que puguis triar l’ideal per tu.

Pack engonals + aixelles

El nostre pack més petit i econòmic és el d‘engonals + aixelles. Aprofita que aquest mes està nomès a 19. Aprofita ara i comença el tractament depilatori amb millors resultats de tot Girona.

Pack cames senceres + engonals + aixelles

Per només 30 euros més pots aconseguir el nostre pack preferit entre les clientes i dels més complets. Cames senceres + engonals + aixelles ara per 49.

Pack 1/2 braços + cames senceres + engonals + aixelles

Per últim, el nostre pack més gran i complet: 1/2 braços + cames senceres + engonals + aixelles ara per només 79. No t’ho perdis!!

HORARI DE SETEMBRE

#scandinavia #scandinaviagirona #elmeumoment #rebaixes #agost #corporal #laserdiode #fotodepilacio #girona #esteticagirona #estetica #reductorcorporal #criolipolisis #descompteDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *