Promició 5 LPG Remodelador a 99

Novembre 2017 a Scandinavia Girona

No et perdis les Promocions a partir del 2 de novembre de 2017 a Scandinavia Girona.

  •  5 sessions de LPG Remodelador (preu tarifa 144€) ara a  99€  fins el 31 de desembre. Aprofita aquesta fantàstica promoció on a més de reduïr et relaxaràs.
  • Descomptes del 10% a totes les sessions de Làser de Díode fins al  31 de desembre del 2017. Sense bonos, agafa les sessions que necessitis o vulguis regalar.
  • Promoció d’ Extensions de Pestanyes a 59€  (preu tarifa 90€) i el manteniment a 36€ (preu tarifa 50€) fins al 30 de novembre.
  • Tractament facial D-WHITE amb un 20% .  Despigmenta,  il·lumina i aclareix el teu rostre.  T’oferim dos packs de tractament per poder-nos adaptar a les teves necessitats. Tractament de 5 Sessions D-WHITE per  240€, tractament de 10 sessions D-WHITE per 480€, on inclou una higiene facial, fins el 30 de novembre.

DETOXFUM, la vida té més bon gust
DETOXFUM, la vida té més bon gust

El dilluns 6 de novembre vindrà a el nostre centre la doctora Tati Cortés (psicòloga i psicopedagoga)  amb el programa DETOXFUM. Si vols deixar de fumar i no has trobat la solució, ella et proporcionarà les millors eines per aconseguir-ho.

Curs Iniciació al Reiki
Curs Iniciació al Reiki

Iris Sala és la terapeuta de medicina energètica. El dijous 16  i el divendres 17 de novembre de 18:00h a 20:00h, farà un curs d’iniciació de REIKI per 65€/persona al nostre centre.  Si t’agradaria viure l’experiència d’aprendre-ho, no dubtis en posar-te en contacte per reservar la teva plaça.

Nutricionista: La base de la teva bellesa interior i exterior
Nutricionista: La base de la teva bellesa interior i exterior

Joan Majó és el  nutricionista que  col·labora amb nosaltres. El dia 23 novembre vindrà al nostre centre. Si tens uns mal hàbits alimentaris o simplement vols mantenir una dieta equilibrada i saludable, ell et proporcionarà les  millors solucions adequades per a tu.

Moltes gràcies a tot@s#scandinaviagirona #elmeumonet

També col·laboren amb nosaltres especialistes com MentalWellness (psicòloga), TrainingWellness( coaching personal), FisioWellness(fisioterapeuta) i BeautyWellness (imatge personal). Contactar per més informació.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *