Pack desconfina't Scandinavia Girona

Pack Desconfina’t

Començem l’estiu amb moltes sorpreses per tal d’acompanyar la felicitat que tots tenim aquesta època.  Per fi tens l’oportunitat de gaudir del benestar i la relaxació que et mereixes. Pots trobar #elmeumoment en els diferents tractaments que t’oferim a continuació.

Pack Desconfina’t

Volem oferir-te les nostres millors opcions per preparar-te per l’estiu. Ja el tenim aquí i per això hem creat un pack especial per tu. Nomès tindrà vigència per les primeres 99 clientes, així que corre a buscar el teu pack desconfina’t!!! Es una oportunitat única, ja que nomès pots agafar un pack per tu. El pack entra en vigència el dimarts dia 26 fins que s’acabin els packs.

2 sessions de Termoteràpia

És un tractament que ens ajuda a millorar la silueta a través de la sudoració. Amb la termoteràpia podem aconseguir una important reducció de líquids i una millora de la cel·lulitis localitzada. Es tracta d’una tècnica agradable, senzilla e indolora.

És un tractament magnífic per a aquelles persones que pretenen millorar de manera proporcional la seva silueta. A través del pla d’alimentació s’aconsegueix eliminar greix i amb la termoteràpia hi ha una expulsió de toxines i líquids retinguts. L’efecte conjunt dels dos tractaments associats farà que la pèrdua de pes i de volum sigui més ràpida.

3 sessions de LPG

La tècnica del LPG consisteix en la mecanització del teixit conjuntiu a través d’un capçal d’alta tecnologia que a través d’un sistema de vacum teràpia i diferents rodets, realitza un massatge profund a la pell i al teixit subcutani. D’aquesta manera aconseguim reduir la cel·lulitis i els problemes de greix localitzat en les diferents àrees corporals com poden ser els braços, esquena, abdomen, malucs, natges i cuixes.

El tractament realitza les següents accions per ordre cronològic: allibera, allisa, remodela i reafirma la pell. Primer, alliberem els greixos localitzats gràcies al treball de les zones més profundes de la pell, la hipodermis, que és allà on es troben les cèl·lules grasses intentant reduir-ne la seva mida i permetent una correcta circulació. Un cop aconseguit això, allisarem l’aspecte més extern i remodelarem els contorns. I per acabar, reafirmarem la pell.

La millor opció de depilació: Làser de Díode

La depilació Làser de Díode és un mètode de depilació que es basa en l’eliminació del pèl de forma permanent mitjançant l’emissió lumínica del làser, per tant, és un tipus de fotodepilació o depilacion laser. Un dels grans avantatges del làser díode és que es pot realitzar a l’estiu amb la pell bronzejada.

Làser Díode Pack Engonals i Aixelles37€
Làser Díode Pack 1/2 Cames amb Engonals i Aixelles47€
Làser Díode Pack Cames Senceres amb Engonals i Aixelles57€
Làser Díode Pack Abdomen i Esquena57€
Làser Díode Pack Cames Senceres amb Engonals, Aixelles i 1/2 Braços82€

Descompte d’1€ si penges un storie d’Instagram al centre

A veure qui fa la foto més original, volem veure totes les fotos que feu!! No hi ha cap norma: pot ser una selfie, una foto a algun mirall, una foto amb les noies d’Scandinavia, quelcom més artístic… teniu tota la llibertat i repenjarem tot el que pujeu.

Si ho feu us descomptarem 1€ de qualsevol tractament que estigueu fent.

L’aniversari solidari de març

Primer de tot, agraïr-vos a totes la vostra participació i la vostra solidaritat. Ens ha encantat aquest petit projecte i estem segurs que tornarem a repetir-lo. Tots els diners recollits seran entregats a les dues organitzacions amb les que hem col·laborat aquesta vegada: elcrepdemivida i l’organització Oncolliga de Girona. Hem tingut un recolzament encomiable i estem molt contentes amb els reesultats. Amb quina organització creieu que podriem col·laborar?

#scandinavia #scandinaviagirona #estetica #girona #ELMEUMOMENT #tractamentscorporals #corporales #belleza #lpgDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *